| Zupilici a întrebat:

Heey! happy As vrea si eu sfatul vostruwinking... Iubesc persoana nepotrivita. Prin nepotrivita sa intelegeti diferenta de varsta ...este de 16 ani. Este un om super! nu este unul care sa profite invr-un fel de o fata! adica sa doreasca numai sex, sau sa il intereseze banii acesteia! Va rog ajutati-ma! Dau funda :*

Multumesc!

8 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Daca tu il vezi perfect de ce spui ca iubesti persoana nepotrivita?
Diferenta de varsta nu conteaza cand 2 persoane se iubesc cu adevarat!

| mona a răspuns:

Este o diferenta destul de mare intre voi, numai tu stii ce si cum, decizia iti apartine[daca nu profitati unul de altul, va iubiti si sti ca poti sa ai un viitor cu el in ciuda diferentei de varsta atunci mergi inainte]

| MasterOfDisaster a răspuns:

Cred ca pentru ca tu esti mult mai tanara decat el, si plus ca esti indragostita ai o parere gresita despre el. Normal ca nu ar spune o fata indragostita :''Baiatul pe care il iubesc este un nesimtit, un idiot, ar vrea doar sa ma duca in pat si nu ma respecta deloc.''
Intotdeauna asa se intampla.

Cred ca vei uita de el in curand, si cel mai bine si mai sanatos pentru tine asa ar fi.

Gaseste-ti alte ocupatii, socializeaza cu persoane de varsta ta. Asculta muzica, danseaza, plimba-te.

O zi buna!

| deearrr a răspuns:

Salut,si mie mi se pare ca diferenta de varsta e cam prea mare(nu stiu varsta ta, insa raportand doar la ce ai scris aici)...e cam mare diferenta de 16 ani intre oameni, insa daca spui tu ca el e asa, e punctat bine, adica chiar si la o diferenta de 16 ani intre parteneri macar nu exista interese decat pe plan sentimental, asa e ok.Bineinteles ca ar fi totusi bine sa gandestitotusi umpc si in afara faptului ca il iubesti, si-l placi si cam atat...raporteaza-te in viitor,inchipuieti un viitor alaturi de el,si gandeste-te bine cum crezi ca ar fi,daca ti-ar placea, daca ai fi dispusa, sunt multe etape in cazul asta, depinde tu ce-ti doresti de la viata! ce pot sa mai spun, evident ca idealul intre parteneri e diferenta de circa maxim 6 ani,insa daca tu te proiectezi alaturi de el in viitor si crezi ca-ti va placea,va fi totul bine si ca vei fi fericita, atunci eu din suflet iti urez multa bafta si numai bine! conteaza in principiu sa fie un om bun, chiar daca e cam batatoare la ochi diferenta asta, in ciuda ei daca voi veti fi fericiti, nimic altceva nu mai conteaza! Numai bine!happy

| Seby90 a răspuns:

Pai daca nu ai 30 de ani nu este nimic nepotrivit. Nu pot intelege problema, ai putea detalia?

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Cu putin efort ar putea sa-ti fie tata sad
o fi el om bun, dar nu e pentru tine! este prea mare diferenta de varsta! e mai bine sa te gandesti bine de acum si sa alegi ce este mai bine pentru tine si pentru viitorul tau!

| Raiiiisa a răspuns:

Daca zici ca e persoana nepotrivita cum ai ajuns sa o iubesti. Diferenta de varsta este o problema atunci cand cele doua persoane au mentalitati total diferite si nu se potrivesc.
Daca tu zici ca este diferit de toti ceilalti insemna ca asa o fi,dar vreau sa zic ca atunci cand ne indragostim de un baiat oricum ar fi, clar il vedem deosebil de ceilalti.
Tu stii ce ai de gand sa faci, dar eu zic sa te mai gandesti, pentru ca acum banuiesc ca tu esti tanara si la fel si el, dar cand tu vei fi de anii lui el probabil va fi un mosneag si atunci nu cred ca-ti va placea si te vei uita la cei mai apropriati de varsta ta.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

InTr-un fel esti deja pacalita!,, Nu doreste numai sex,, si e suficient...Ce urmeaza? Casatoria in nici un caz. Iar banii tai de abia ii ajung(daca i-ar cere)pentru tigari. Eu zic sa te feresti de,, taticu,,