Fiecare om are preferinţele lui. Ce îmi place mie, s-ar putea ca ţie să ţi se pară dezgustător. Aşa şi cu băieţii. Trebuie să gasesti băiatul care te place pe tine aşa cum eşti, nu să joci un rol pentru a plăcea cuiva anume.
Fiecare cu preferințele lui dar mie cel mai mult la fete îmi plac ochii, personalitatea. și logic și cum arata
Iti voi insira atat calitati fizice, cat si morale.
Calitati fizice : ochii, parul,, zambetul si buzele, sa fie destul de subtirica, dar nu ma deranjeaza daca e si putin plinuta.
Calitati morale : sa fie isteata,, sa stie sa iubeasca neconditionat, sa fie sincera... ca asta conteaza cel mai mult.
Dar astea-s doar preferintele mele, fiecare isi are preferintele lui si modul de a percepe o frumusete fizica si morala.
Cel mai mult ma atrag fizic fetele scunde, si slabe. Totusi, nu ma intereseaza prea mult dimensiunea sanilor si a fundului, ma atrag sexual, dar nu ma intereseaza atat de mult. Ochii, in schimb mi se par cea mai frumoasa trasatura a unei fete. La nivel moral, caut simtul umorului si inteligenta
Daca e draguta si frumoasa pana si degetelele de la picioare imi plac, ce sa spun, daca imi place de cineva imi place tot ce are