Uite..eu sunt fata si am experiența..am mai avut "relati" pana acum.Deci eu a-și spune sa ii spui ce simți pentru ea.Dar într-un mod mai indirect.Si nu fii creepy adica nu o obosi, nu o stresa.Credema nu ne place. Daca are iubit ar fi mai bine sa o lași in pace, nu forța lucrurile. dragoste cu forța nu merge.Scriei un mesaj, comunica mai mult cu ea.E mai mare decât tine..nu cred ca va merge. Dupa ce i-ai spus ca e in friendzone (ca o placi ca o prietena) nu cred ca sunt șanse..in primul rând ai mințit-o si is v-a aminti in viitor..si daca te-a comparat cu fostul' nu cred ca e un semn asa de bun.Nu sta dupa fundul ei ca nu merita, crede-ma.Din cele povestite ea te vede drept un frate pentru ea.Cauta pe cineva de vârsta ta.e mai bine.Mai bine ii spui ce simți pana nu e prea tarziu! Bafta! Funda?!
Bai fratilor, cati 70 de ani aveti? "Pe vremea mea" adolescentii de 13-14 ani faceau cam aceleasi tampenii, diferenta era ca nu prea aveau cum sa se laude cu asta si sa afle o tara intreaga. In clasa a8a aveam 3 colege cu experienta in anal si 2 cu avorturi la activ, aveam prietene care schimbau "iubitii" ca pe sosete, colegi care chiuleau si fumau in baie, doi dintre colegii din a9a consumau etnobotanice si o colega si-o tragea pe bani. Si asta doar asa, ce imi aduc aminte pe moment si in conditiile in care am fost eleva in scolile de top din oras... Pana si pe vremea parintilor mei (60+) adolescentii faceau tampenii, dar din nou, despre asta nu se vorbea! Nu stiu nici cati ani aveti si nici in ce univers perfect ati trait, dar daca voi la 13 ani jucati fotbal, sareati coarda si faceati mancare din nisip nu inseamna ca toti cei de varsta voastra faceau asta. Asa cum nici adolescentii de azi nu sunt in exclusivitate scursori ale societatii.
Wow,clasa a 8-a si deja 2 avorturi. Apai, fain. Totusi, nu poti sa nu ne dai dreptate.
1. Am aproape 14.
Am numai medii de 19.
3. Daca ati avea putina minte v.ati gandi ca nu poti controla dragostea.