| rocsii16 a întrebat:

Heey, prieteni am o intrebare...Acum cateva zile, am postat o intrebare, despre o prietena de'a mea, care il iubeste pe un prieten de'al meu, dar nu prea stiam ce sa ii spun prietenei mele, pe scurt...nu imi dadeam seama daca El o place, sau nu. Faza e ca sambata, am facut un fel de party, la care a fost si El, iar eu am cam baut, ca nah,,, si din greseala, i'am spus tipului pe care il place prietena mea, i'am zis ca il place.Si el era cam baut, si speram ca nu isi aminteste, dar, luni, la scoala, cand a vazut'o pe prietena mea, El si'a amintit, chiar mi-a zis chestia asta, insa nu a comentat nimic. Uneori, il mai tachinez, si ii mai bat apropouri despre Ea, iar el, se cam inroseste, si se oftica. Odata, i'am zis ceva de genu':"una ca EA, ti'ar trebui si tie."iar el s-a inrosit, si mi-a zis:"Tuu!"Dar asa,, mai serios, si faza e ca, chiar as vrea sa stiu daca El o place pe prietena mea, zau ca nu stiu ce sa'i mai fac, si ce sa ii mai spun prietenei mele, ca ma intreaba in fiecare zi.Ca, ei amandoi, nu vor sa vorbeasca unul cu celalalt, ca sunt mai rusinosi, si in plus, ea ar vorbi cu el daca ar sti daca o place, sau nu.big grinVa cer sfatul, fiindca eu chiar nu stiu ce sa cred, nu vreau sa interpretez gresit.Dau Fundaa happy big grin

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sunt doua variante: El o place pe ea, dar este prea timid ca sa faca singur un pas, asta este prima.
Si a doua, el este timid, si te place pe tine, o place si pe ea, dar nu chiar asa de mult ca pe tine, si se teme ca daca face un pas catre ea nu va avea nici o sansa sa se mai apropie in viitor de tine. Chestia asta este incurcata rau. straight face
Daca ar fi varianta asta, tu linisteste-l si zi-i ca faptul ca a fost cu vreo prietena de-a ta nu ar influenta alegerea ta, decat in cazul in care ai stii ca s-a purtat urat cu ea (asa ar fi si natural, parerea mea).

| Zenithf a răspuns:

Si daca ar fi prima varianta, rezolvarea ii (potential) simpla: Ii scoateti pe amandoi undeva, si cand ii vedeti ca au inceput sa mai iasa din carapace le lasati un pic de spatiu.

| lolylolypops a răspuns:

Spune-i prietenei tale ca el o place!

| Geniuss a răspuns:

Pai pacalesteo pe prietena ta ca baiatul ala ti-a zis ca o place si ca lui ii este rusine si sa faca ea primul pas :S bwa...