| Tustras_Rafael_1997 a întrebat:

Heey! Sunt cam singur.am 14 ani Nu prea am prieteni si nici parintii sau oricenie alt cineva sa il intereseze de viata mea tata plecat tot timpul mama lucra de dimineata pana seara. Sunt gay. Dar nu asta e motivul, pur si simplu nu ma integrez nicaieri. Vreau si eu sa intalnesc pe cineva ca mine de o varsta cu mine sau macar maxim 16 ani sa vorbesc cu el sa jucam ceva si cine stie poate o sa ne intelegem. Va rog, chiar sunt foarte deprimat si cred ca daca o sa intalnesc pe cineva ca mine, nu voi mai fi deprimat si ma voi simti si eu acceptat de cineva. Multumesc!

4 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Nu te grăbi. Așteaptă până când vei găsi persoana potrivită...cunosc sentimentul să nu ai prieteni și să te simți singur câteodată dar gândește-te că te ai pe tine. Din punctul meu de vedere nu există prieteni...ci doar oameni cu care te înțelegi mai bine. Prietenia e 1 la un milion și e foarte rar întâlnită. Faptul că ești gay nu are nici o importanță, ba din contră e de apreciat că recunoști și că nu te jenează acest lucru. Uite, dacă vrei eu am un amic care are o orientare sexuală ca tine și de asemenea e foarte de treabă. Dacă vrei facebook-ul lui dă-mi un replay aici și ți-l trimit prin mesaj privat.

| Dismally a răspuns:

Cauta-ti prieteni daca te simti singur. Ca tine sau nu, nu conteaza, important este sa ai cu cine vorbi, cu cine sta.

| DumnezeuTatal a răspuns:

Hai ca te iubesc eu. >big grin

| LedZep a răspuns:

De unde stii ca esti gay? Ce inseamna pentru tine a fi gay? Poate si necunoasterea propriei persoane e un factor.