| AℓℓeAℓℓexa a întrebat:

Heey TPU :3. As cam avea nevoie de ajutor. Am o relatie la distanta. Baiatul de care sunt indragostita stiu ca tinea la mine,dar de o vreme nu mai vorbeste la fel cu mine,este mult mai rece. Nu mai spune aceleasi lucruri ca inainte, nu mai vorbeste la fel de dulce ca inainte. De o saptamana si ceva nu a spus nimic, de abia acum 2 zile mi-a spus ceva. Eu nu i-am spus nimic pana atunci fiindca mi-a spus ca a avut cateva probleme,asa ca am decis ca ar fi bine sa nu il deranjez,fiindca eu cred ca as fii ingreunat situatia. Tin mult la el, si nu vreau sa il pierd din cauza orgoliului meu, de fapt teama mea de a nu-l deranja. Ce sa fac sa readuc relatia la stagiul la care era?
Multumesc anticipat! :3

6 răspunsuri:
| djdani2010 a răspuns:

In relatiile la distanta toti 4 sunt fericiti.

| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

Relatiile la distanta rezista mai greu, dar daca sentimentele sunt puternice puteti trece peste orice. Acum trebuie sa-l intelegi si pe el, probabil are destule pe cap si uneori e prea obosit si te mai lasa singura. Tu fii aproape de el daca nu-ti da motive sa crezi ca se joaca! Bafta!

| RalucaOxii a răspuns:

ăăăă, am avut si eu relatii la distanta si aproape la fel s-a intamplat, daca nu te-ai vazut niciodata cu el e probabil sa aiba pe altcineva. Asteapta sa vezi ce se intampla daca isi revine inseamna caci chiar a avut probleme dACa nu atunci iti poti lua gandul sad Are pe altcineva

| Deea204 a răspuns:

Buna! Pai, poate trece printr-o perioada mai grea, cel mai bine ar fi sa incerci sa vorbesti cu el despre situatia asta. Si eu am avut o 'relatie' la distanta, si a esuat, in general relatiile la distanta nu merg, mai bine o relatie cu cineva aproape, sa te vezi cu el, sa va sarutati samd., dar daca il iubesti atat de mult si nu vrei sa il pierzi, te inteleg perfect, si singura varianta ar fi sa vorbiti impreuna despre chestia asta si sa incercati sa reveniti la varianta frumoasa de relatie :) As vrea sa mai vorbim, uite Facebook-ul meu, astept sa-mi dai add : https://www.facebook.com/theodora.parvu :)

| Amalya88 a răspuns:

Buna! SI eu am o relatie la distanta. happy Am fost in aceeasi situatie ca si tine si l-am sunat pe prietenul meu si i-am zis cum ma simt in relatia mea cu el. El a reactionat bine, nu s-a suparat, dupa ce au trecut problemele totul a revenit la normal happy

| deniidenisa15 a răspuns:

Am fost in aceeasi situatie ca tine. La un monendat m-am despartit de el apoi la aproximativ 3 luni mi-a lasat mesaj am vorbit. Si a spus ca ii pare rau ca a fost mai indiferent. Sfatul meu este s
A il lasi ceva timp, iar apoi daca te iubeste si iti simte lipsa o sa vezi ca va vrea sa
Fiti din nou apropiati ca la
Inceput. O zi buna :*