| rocsss123 a întrebat:

Heey, Tpu.Am si eu o intrebare:faza e ca inainte, imi placea de un tip timid pe nume Lucas, care dadea semne ca m'ar placea si el, iar intr'o zi am iesit pe afara cu gasca lor, si am mai cunoscut un tip pe nume Marius care a inceput sa ma placa, si, sincera sa fiu, si mie imi place de el, dar nu mai mult decat il plac pe Lucas big grin. Nu stiu, cel mai bun prieten al lui Marius imi tot bate apropouri despre el, si asa, si ma tot intreaba daca il plac pe Marius, dar eu ii zic ca nu stiu. Faza e ca iubesc pe Lucas, dar nu am tupeul sa ii zci lui Marius ca...nah, imi place doar putin de el, si asa, deoerece va crede ca are o sansa sa fie cu mine, dar sincera sa fiu...Nu cred ca are. Va roog ajutati-ma, e mai complicat, si nu stiu ce sa fac. sad

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fa-le la fiecare cate o programare, ca la medic: o zi cu Lucas ( daca se poate), alta zi cu Marius, apoi cu urmatorul. Cand ii termini pe toti, tragi o concluzie.

| LetsHaveFun a răspuns:

Ah,nesatula' ipocrita care nu e in stare sa aleaga singura.Iti zic eu ce sa faci, nu il alegi pe nici unu, pentru ca ii vei dezamagi pe amandoi