In rpimul rand, diferenta de ani nu prea conteaza.Trebuie sa ne obisnuim ca uneori, oamenii mai au perioade proaste cand nu vor pe nimeni prin preajma si devin irascibili.Stai calma,tot ce poti face pentru el este sa-i fii alaturi,sa-i dai sfaturi si sa-i tii moralul ridicat. Vorbeste cu el cat mai mult,ajuta-l cu vorbe(chiar si cateva cuvinte). Stiu cum se simte,si stiu cum te simti tu, deoarece am trecut si eu prin asemenea perioade si cel mai mult am vrut ca cineva sa fie langa mine sa ma sfatuiasca. Daca vei face cum ti-am spus, poti sa fii sigura ca il va ajuta. Poate, cine stie, va realiza ca tu esti mai potrivita pentru el decat orice fata.
Trebuie sa recunosti ca el este un marlan. Daca-l bagi in seama tu, nu cred ca vei avea probleme in a relua relatia cu el. Dar nu va mai fi ca inainte.
Cred că e genul care îşi bate joc.
Dar vezi cum se comportă in continuare.
1) Dacă tu îl bagi în seamă, şi îi spui ce simţi pentru el, şi el continuă să fie indiferent, şi-a bătut joc.
2)Dacă el a avut o relaţie. E cam... Nu ştiu. Dar cam afemeiat. Din moment ce îţi spunea că pe tine te place.
3) Poate că i-ai greşit tu cu ceva Sau poate el a făcut ceva şi îi e ruşine să mai vorbească cu tine.
Sper că te-am ajutat.
Uite Eu sunt Baiat Si stiu de ce prietenul tau se simte asa. Nu e vina ta sau vina uneia dintre colegele tale. Ori il saciai mult la telefon si il sunai din ora in ora sau are o problema de familie si trebuie sa il intelegi si sa incerci sa-l ajuti. Eu asta cred ca are merge. Pa
lucyaneya întreabă: