Desigur,nu mai astepta spune-i ca il placi,nu mai astepta ca nu cumva sa regreti mai tarziu ca nu ai spus,daca lui i-a placut de tine mai demult poate ca i mai place si acum de tine macar putin si nu ai de unde sa stii poate chiar ai vreo sansa cu el daca prietena ta nu vrea cu el, o sa se intoarca la tine dar tu trebuie sa-i spui ca il placi, cel mai bine este sa stie crede-ma.
Ce trebuie sa faci tu este sa: iesiti la un suc sa mai vorbiti pe mess si sa o rogi pe prietena ta, in cazul in care ea nu il place, s-o rogi sa nu-l bage in seama o vreme.Atunci tu va trebuii sa te aproprii de el, dar nu exagera.Imbracate frumos, vorbeste prin clasa, iesi in evidenta si te va observa.Stiu ca te va placea adica in momentul in care un baiat vede o fata (sau chiar invers) ca iese in evidenta (o remarca adica) se gandeste mai mult la ea si toate astea duc la o relatie! Sper sa reusesti! Funda?
Spune-i iti zic eu deoarece trebuie sa stie si el cu adevarat adevarul.S-a intamplat aproape la fel si mie si i-am spus adevarul. Sper ca te-am ajutat. Ceao!
Chiar e o vorba parca era : nu-l lasa ca o sal doresti cred ca asta era pai nu-ti ate capul gaseste pe altul sau incearca sa te dai pe langa alt cineva ca sa ai atragi atentia
Spune-i tot ce simti pentru el asa te vei simti mai bine si daca nu vrea asta e viata merge mai departe sunt multi oameni pe lumea asta abia esti in a 8a inca esti micuta asa ca vei intalni multi baieti in viitor