anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heey TPU! Iar ma intorc la tine. am o problema ce as putea sa fac? vineri m-am dus sa ma vad cu pretinu`(nu ne-am vazut aproape o luna) el s`a imbatat ca un porc si se comporta foarte urat cu mine dadea in mine ma injura tot felul`. asta m-a suparat foarte tare sambata m-am intalnit cu un amic toata ziua cu el eram ma tot pupa si chiar m-a dus la el acasa chestii din astea si sera a aflta pretinu si s`a comportat cam urat cum sa fac sa ma ierte? mentionez sa scriu ca asta de aia am facut sa vada cum m-am simtit eu cand el ma lovea si ma injura. Eu chiar tin la el mult si nu vreau sa-l pierd :*

12 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

El sa te ierte? sper ca e o gluma! individul merita doar genunchi intre picioare, in niciun caz timpul, iubirea si atentia ta!

| loverboy111 a răspuns (pentru Oana92):

Omul nu gandeste la betie. Nu e vina lui. Ci al alcolului. Si oricum probabil sa imbatat ca daca nu statea cu ea nu avea ce face. Deci cam e vina egala. Si atunci cand dadea in ea merita un genunxhi dar mai cu mila ...totusi doare'foarte rau.

| Oana92 a răspuns (pentru loverboy111):

Se zice ca omul beat se comporta asa cum e in realitate. Alcoolul nu e cauza comportamentului de jeg, e doar pretextul. O gramada de oameni la betie incep sa planga sau devin amuzanti, de fapt ''devin'' asa cum sunt pentru ca alcoolul ii face dezinhibati. Cine loveste la betie o va face si cand e treaz...Un specimen ce se crede barbat si loveste o femeie nu e barbat, e doar un...jeg!

| loverboy111 a răspuns (pentru Oana92):

So crezi tu. Eu cand beau daca se ia cineva in mine il umplu de sange. Cu toate ca eu bat doar cand sunt agresat dar bat ca sa tina minte si sa nu mai aiba tupee. Si am dat intro singura fata ca ma lovise la 00 de ma bagase in spital(vreo 4 suturi) si chiar o merita. Culmea aia era mai nebuna si ii placea sa lovesca baietii acolo. Atunci aveam 14 ani. Si la betie tot. Nu dau in femei. Dar daca as revedeauo paia si ar incepe cu tupee si as fi ai baut. Atunci doar. Aia era sa ma lase impotent crying

| Dariusuu a răspuns:

Tu să-ţi ceri scuze? Nu mai sta cu el draga mea, o să ajungi cu oasele rupte în ceva spital şi va fi prea târziu.
Părăseşte-l imediat pentru că un om sănătos la cap nu se comportă aşa, data viitoare poate să fie mult mai rău.

Şi cum să mai ţi la el după ce ţi-a făcut?

Pleacă de lângă el!

| Danysan a răspuns:

Eu cred ca ar fi cel mai ok sa iti vezi de treaba ta laughing-Adica nici cu ala nici cu ala laughing-Sa stai cu asa specimene e nebunie curata si nu mai continui...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca tineai la el nu dadeai curs invitatiei celuilalt, ai 16 ani si nu e bai, experimenteaza pana pe la 25-30 de ani ca n-o fi focwinking

| NoNameexd a răspuns:

Îți pierzi timpul cu astfel de persoane? Să nu-l pierzi? Gândește puțin, pentru ce suporți aceste lucruri? Doare un timp din cauza obisnuinței, apoi trece și o să zici " ce-a fost în capul meu când suportam atâtea?". Trezirea, că timpul încă nu-i pierdut. Băieți sunt destui care știu să te aprecieze și să nu-și bată joc.Baftă!

| gabriela2201 a răspuns:

Esti dusa; ori iti place sa mananci bataie si sa te streseze un betivan;

| loverboy111 a răspuns:

Pai de ce l-ai lasat sa se imbete. Daca nu se imbata nu iti facea nimic, puteai sa ii zici frumos de la primul pahar : iubi nu mai bea ca te ombeti si nu e bine. Daca tinea la tine nu mai lua.

| cdu92 a răspuns:

Cum tii la el daca te-ai sarutat cu un amic si te-ai dus la el acasa si "chestii din astea"?

| CristinaMariaGG a răspuns:

Pai nu stiu ce zici tu dar ar cam trebui sa il pierzi. Daca acum a dat in tine si te-a injurat si tot tu te duci la el sa te ierte e clar esti Fraiera si poate nici nu o sa fie ultima data cand o face. pentru ca asa ajung multi sa isi bata iubitele/nevestele. Parerea mea e ca ar trebui sa mergi mai departe dar e clar ca nu prea ai gandit nici cand ai stat cu amicul tau. nu te-ai gandit ca poate acel amic tine la tine. doar l-ai folosit sa simti tu ca te razbuni pe prietenul tau.