Scuza-ma ca iti spun ca... tu esti prostuta si el bun de dus la bulau. Si am fost cat se poate de finut cand am zis asta.
Fugi de el, ca dracu' de tamaie, ba cum fuge dracu' de Numele Sfant, ca de tamaie numa' rade.
"Este golan, dar vai, eu il iubesc! Nici nu ma ia in seama, dar eu il iubesc! Se da la altele de fata cu mine, dar eu il iubesc! Au trecut abia doua luni de cand suntem impreuna, dar eu il iubesc! Mi-a zis ca daca nu ma culc cu el o sa ma paraseasca... Eu sunt in stare sa imi pun capat zilelor pentru el..."
Mai fetito, tu esti tare prostuta. Esti foarte imatura, de aia si zic cei de pe aici ca nu e bine sa ai prieten la varsta asta. Ca golanul ala te invate pe degete cum vrea el!
Nu stiu cine v-a bagat in cap ca intr-o relatie nu conteaza varsta. Sigur ca varsta conteaza! Mai ales cand fata e o naiva ca tine.
Si acum sa imi spui tu mie ce te-a facut sa te indragosteti de golanul ala, in afara de aspectul fizic? Pun pariu ca nu ai ce sa imi zici, pentru ca nici macar nu ai ajuns sa il cunosti! Fidel nu iti e, de respectat nu te respecta, ci vrea doar sa te foloseasca.
Tu ai macar idee pe ce se bazeaza o relatie?!
Buna!
Tu chiar nu vezi? Uite, sunt 2 posibilitati: Nu te culci cu el, te paraseste, te culci cu el, te paraseste oricum. Acum ai impresia ca suferi din dragoste? Te-ai atasat de un tip prost crescut, golan care face din tine ce vrea si nu-i pasa de tine. Doamne, eu cand aveam 14 ani, nu ma intalneam cu baieti de 18 pentru ca stiam ca nu sunt pregatita sa ma culc cu ei. Data viitoare ocoleste golanii si orienteaza-te spre baieti cu un caracter placut, daca nu vrei sa mai suferi.
Buna.
Nu conteza varsta intr-o relatie,dar nici exagerat sa nu fie.
Inca esti mica,el te suceste cum vrea si tu pui botu.
Cand am citit fraza"daca nu fac dragoste cu el il pierd" deja am inteles mentalitatea.
Cum spuneam,inca esti mica,mai ai multe de invatat.
Crezi ca daca vei face dragoste cu el te va trata ca pe o printesa?
Cum te duce de nas pe tine,le va duce si pe altele.
Dechide bine ochii si uita-te mai bine pe cine ai langa tine, maine poimine vi si zici ca te-a lasat...
Un baiat care te iubeste cu adevarat si te respecta, astepta pana ce tu esti pregatita, nu incepe sa-ti inpuna anumite chesti.
La prietenul tau putem vorbi exact de contrariu.
In fine, decizia iti apartine.
O zi buna!
Al dracu de golan, vrea prospatura? Si-asa nu o sa te mai bage in seama, te-a vrajit 2 luni de zile de ti-a facut capul calendar si cand si-a dat seama ca poate face orice vrea din tine ti-a spus exact ceea ce doreste de la tine. Intr-o relatie nu conteaza varsta dar conteaza respectul si intelegerea, tampitul nu isi da seama ca tu nu esti pregatita pentru asa ceva?
Off, te foloseste! Nu cade in plasa lui, te vrea numai pentru sex! Si nu-ti incepe viata sexuala la 14 ani, o sa regreti!
Uhmm, sincer? Normal as zice sa faci cu el...dar nu stiu, diferenta de varsta e prea mare, daca erati mai apropiati, mai mergea, oricum, cel mai bine lasa-l decat sa te trezesti violata sau altceva mai bine lasa-l asa, gasesti tu altu repede
Sunt mai mult tentati sa insele cei care deja au primit de la "iubitele" lor dovada dezonorarii!
Dacă ele i-au dovedit că nu au coloană vertebrala şi s-au supus poftelor lor, ei au toate motivele din lume să caute altceva, mai demn, mai puternic! Un barbat are nevoie langa el de o femeie puternică, nu de o cârpă...
Moral ar fi să nu lase în urmă o victimă, dar pe un om care nu ţine cont de sufletul lui sau de Dumnezeu cine îl va împiedica să facă asta?
Din păcate, iniţierea "curviei" şi abandonarea "victimei"este de cele mai multe ori DIRECŢIA spre care se îndreaptă relaţiile în care nu s-a respectat moralitatea până la căsătorie…
Şi chiar dacă vă cunoaşteţi de 1 an de 3 sau 5 ani, respectarea demnităţii este la fel de necesară. Cunosc prea multe cazuri de tineri care au stat 5 ani, 7 ani împreună iar apoi s-au despărţit cu mare seninătate din partea unuia şi mare surpriză şi traumă din partea "celuilalt" (fata, în majoritatea cazurilor).
DE FAPT, după ceea ce am scrim mai sus, chiar "desfrânarea" duce la colapsul despărţirii, la pierderea "atuurilor", la stingerea aurei de demnitate, onoare, şi MOTIV SPECIAL de respect (necunoscut de cei care nu vor să recunoască că doar ONOAREA poate primi respect. Doar ea…)
Acum ţine la tine? Wow... Esenţial este însă pentru cât timp...
Acesta este "tratamentul" obişnuit pe care sunt în stare să-l ofere astfel de animale libididoase... să reuşească să te constrângă să ajungi "bic-ul" lui pentru 10 utilizări, fără mustrări din partea lui.
La sfârşit urmează să "împacheteze" frumos relaţia şi să te convingă la fel de frumos că nu mai merge...
Atunci când într-o relaţie nu se menţionează nimic legat de "relaţie serioasă", "relaţie de durată", "cerere în casatorie", orice legat de "casatorie", etc. Nu este bine!
În astfel de situaţii relaţia este sortită eşecului.
Numai fundamentarea pe principii sanatoase (legate de căsătorie), pe ONOARE, pe DEMNITATE, poate oferi relaţiei siguranţă!
Altfel, fata nu "va reuşit" decât şă-şi treacă în "C.V." faptul că a fost folosită şi că viitorul său soţ, pentru o viaţă va şti că ea s-a lăsat "folosită", o tură, două, trei, sau ani de zile...
Va fi o familie minunată şi vor trăi amândoi în pace şi linişte sufletească până la adânci bătrâneţi! De unde!
Daca te-ar iubi cu adevarat, nu ti-ar cere sa faci dragoste cu el, ci te-ar astepta pana atunci cand esti tu pregatita. De ce te umilesti atata pentru un baiat, mai bine arata-i valoarea ta si nu mai suferi atata pentru el, tu nu vezi ca nu te iubeste, mai bine sa crezi in fapte nu in vorbe. Eu doar iti dau un sfat: Nu te mai gandi la el, si incearca sa il uiti, nu cred ca merita sa ajungi sa-ti pui capat zilelor, pentru un baiat, gandeste-te ca de-abia ai 14 ani, si vei gasi multi baieti care chiar o sa te iubeasca cu adevarat, dragostea adevarata o intalnesti, cand te vei mai maturiza, la minte. Te inteleg si eu am trecut prin asta.
As vrea sa-i tr un sms sau nu stiu sa vad daca el macar a tinut l mine sau ma iiubit cum sa fac asta
Salut,sa stii ca esti intr-o situatie ca si mine, diferenta e ca suntem de jumate de an impreuna si eu am 16 si el 25 si ca el nu ma impune sa am nimic cu el, pentru ca intelege ca sunt mica, te-as sfatui sa uiti de baiatul acesta, totusi 14 ani e o virsta foarte frageda.si pe urma vei regreta daca vei face acest pas gresit, eu stiu ca e greu sa il uiti si ca il iubesti dar, cind vei mai creste putin iti vei da seama ca totul nu e atit de serios cum iti pare tie acum, mai asteapta macar pina la 17 ani, daca el intr-adevar te iubes nu iti propunea asta cel putin asa devreme, bafta! si sper sa faci elegerea corecta:*
Ai mare grijă! Deschideţi ochi şi vezi că el vrea să fie cu tine doar pentru sex, că ştie că ai 14 ani, eşti mică, şi virgină! Dacă el chiar vroia de la tine ceva serios, nu îţi spunea că dacă nu o faceţi va pleca. I'aţi unu de vârsta ta, sau o vârstă apropiată de a ta. şi va fi mai ok..nu te lasa la el, doar te va prosti cum ştie el mai bine! Multă baftă! :*
Si eu sunt golan si iti spun si poti sa il iei cum vrei ca pe un sfat sau ca pe ceva rau dar parerea mea este ca e fals cu tine si eu zic ca nu merita.
beausingurlamasamea întreabă: