Salut,
Faza cu gelozia nu e ok,prea multa disperare si bataie de cap.
Si multi zic ca daca nu esti gelos,nu iubesti cu adevarat.
Ciudat nu?!
Vorba aia,daca e sa te insele,te insala cu tine de mana.
Sa stii ca nu invinovatesc pe nimeni care inseala,atat femeile cat si barbatii insela cu un motiv.
Au ceva lipsuri si trebuie sa completeze anumite lipsuri emotinale.
Acele lipsuri nu le ofera parteneru/a.
Ce cauta prietena ta singura la mare? De ce nu a fost cu tine?!
Ma mir ca ti-a zis toate astea.
Acum nimeni nu stie daca au ajuns in intimitate sau nu.
Dar la cum a sunat plimbari,alcool, muzica, ma indoiesc ca nu au facut nimic.
Si asa, nu e de acceptat.
Cu cine sa vorbesti? Vorbesti cu ea...
Tu decizi daca treci cu vederea sau nu.
Eu in locul tau nu as face-o.
Acum m-ai facut curios, care e motivul de nu ai fost cu ea?!
Daca aveti o relatie deschisa atunci de ce esti gelos? nu are sens logic,asta si presupune o relatie deschisa,dorinta sexuala e una iubirea e alta,dar cand o fata inseala nu prea te mai iubeste, ele o fac din razbunare, isi trage atentia, se pregateste sa te lase, femeia e o fiinta emotionala, nu ca noi inselam apoi uitam nu ea cand inseala sunt sanse sa existe motive de lipsa afectiuni
Pai, daca aveti o relatie open-minded, atunci se accepta si sexul si se pare ca ea s-a cam indragostit de ala, altfelk cum se explica nerandarea de a-ti povestii ce facea ea cu strainasul.
Si da, cred ca au avut si sex, ca nici un barbat nu pierde 2 zile cu tine degeaba, daca nu-si da seama ca nu-i iese nimic din prima.
Nu vad legatura. De ce ar vrea sex cand eu sunt ok cu ideea de a aduce inca un tip in pat .
Pentru ca el este acolo si tu nu esti!
Ii place de unul si fiind deschisa la minte, il accepta si au sex fara prejudecati. Fructul oprit este totdeuana mai gustos!
Asa cum si voi aveti preferinte sexuale si daca vi se ofera ocazia de vreo partida de sex, nu o scapati, asa a procedat si ea. De ce nu in fond?
Dacă era ceva între ei, fii sigur că nu ți-ar fi spus nimic şi nici habar n-ai fi avut.
Openmind openmind, dar totusi
daca tie nu ti se pare ok ce a facut, vorbeste cu ea
După ce am citit prima parte mi-am zis: "doamne, ăsta e bărbatul perfect" asta pana am citit continuarea.
De ce crezi neapărat ca a fost ceva între ei?
De ce nu ai încredere în cuvântul ei dacă nu a avut antecedente?
Adevărul e ca ea nu poate sa facă nimic ca să-ți demonstreze ca nu a făcut nimic, însă dacă s-a întâmplat ceva vei afla în timp.
Îți povesteste despre el poate pentru ca nu e roman și poate descoperă lucruri noi și ți le împărtășește. Dacă observi schimbări de comportament în relația cu tine, dacă ia distanta fata de tine sau conversează prea mult cu tipul respectiv, atunci întreab-o, dar în rest nu sări pe ea cu întrebări și nu-ți expune gelozia.
Parerea mea, vrea sa te faca sa innebunesti de gelozie, n-o baga in seama, nici nu deschide subiectul, comporta-te ca si cand nu ti-ar pasa. Eu unul asa as face.
Avand o relatie open mind, orice e posibil. Sfatul meu ar fi sa vb deschis si relaxat cu ea sa aflii ce s-a intamplat de fapt acolo. Daca incerci sa fii indiferent, incertitudinea te va macina incet si o sa te indepartezi de ea. Poate respectivul chiar a fost doar o companie placuta si nimic mai mult