| Cosmina33 a întrebat:

Hei. :3
Am o "problema" si nu stiu cum sa o rezolv. laughing Imi place de un baiat care nu cred ca ma place ca pe o iubita, ba chiar mai mult, ma considera bff. Am incercat sa il fac sa isi dea seama, i-am vorbit cu subinteles si alte chestii dar cred ca si-a dat seama dar nu ma place. Am aflat de la o prietena comuna ca e impreuna cu o fata dar mie nu mi-a spus niciodata nimic despre asta. thinking
Vreau sa fac cumva sa ma indepartez de el doar ca nu stiu cum. Nu pot sa o fac dintr-o data pentru ca as da de banuit si mereu cand incerc sa nu raspund la mesaj ma intreaba ce am si de ce sunt suparata si practic nu am motiv.
Zilele viitoare vine la ziua mea, alta problema, nu vreau sa vina si nici aici nu ii pot spune... Voi cum ati proceda? sad

11 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Eu sincer i-as spune exact ce cred: ca el si-a dat seama ca il plac, ca el nu simte acelasi lucru si ca cel mai corect si normal ar fi sa incetam orice contact.
Ii spui mai pe scurt ca nu mai poti fi amica lui.

| Cosmina33 explică (pentru sofisis):

Nu pot sa fac asta. Stiu ca ma iubeste foarte mult dar ca pe o prietena si nu am cum sa ii spun asta. straight face

| sofisis a răspuns (pentru Cosmina33):

Atunci stai si indura.
Si daca te iubeste ca pe o prietena, ce?
De ce e asta motiv sa stai tu sa suferi?

| Cosmina33 explică (pentru sofisis):

Ai dreptate si tu dar niciodata nu am putut sa controlez situatia. O sa incerc acum, cand incepe scoala ca o sa ne vedem zi de zi, sa il evit.

| sofisis a răspuns (pentru Cosmina33):

Nu ai cum sa il eviti si nu ai cum sa spui mereu ca nu ai nimic, cand el isi va da seama ca e ceva in neregula.

Răspuns utilizator avertizat
| TheCuriousMonkey a răspuns:

Primul băiat care ţine o fată in friendzone. Eroul meu. big grin

| MidnightR a răspuns (pentru TheCuriousMonkey):

E normal, are prietena. Daca nu avea si tot friendzone, atunci era si al meu big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru MidnightR):

Stiu eu cine pe cineva care tine o fata in friendzone si nu are iubita. Phineas (din desenele ala "Phineas si Ferb").
Respect, Phineas! laughing

| many404 a răspuns:

Si eu am patit, si cel mai bine e sa racesti cu incetul relatia, de exemplu cand trebuie sa va intalniti spui ca ai o problema etc, stiu ca iti va fi greu, dar dupa te vei simti mai bine

| Sergiu6666 a răspuns:

Probabil si-a dat seama ca-l placi dar daca el te vrea doar bff na-i ce face si nu vad de ce te-ai indeparta de el daca el tine la tine dar in general asa e fetele se indragostesc noi nu le putem vedea decat bff si dupa ce nu il puteti avea o sa va indepartati de el ptca el pur si spimlu nu te place ca iubita dar ar da orice sa stie ca tu esti bine nu ptca nu te iubeste dar pur si simplu nu te poate vedea ca o iubita
Am patit laughing