| Elle_8288 a întrebat:

Hei.happy A o intrebare in mare parte pentru baietibig grin.Am fost cu un tip aproape 4 luni.Sa va spun cum a inceput totul.Inainte sa fim impreuna am fost foarte buni amici cei mai buni, ieseam impreuna, vorbeam orice, era totul super ok. Dupa am spus hai sa incercam ceva mai mult ok. El este genul de baiat care sa profite de orice fata, este nu baiat superb poate de asta are incredere in el si toate roiesc in jurul lui.Am spus hai sa ma bag si in asta cu mine era total schimbat! Am ramas uimita numa ca la sfarsitul relatiei era schimbat a devenit iar egoistul care era inainte.Acum vorbim, imi spune ca inca tine la mine, la alte fete le da jet.Acum vorbim la fel ca inainte suntem cei mai buni amici etc. Ce sa fac sa-l cred? Eu una nu mai stiu ce sa cred.Am incercat sa-l ignor cand spune lucruri despre,, noi,, dar nu potstraight face. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Cypronge a răspuns:

Daca prima data nu tea iubit atuncea nu o va face nici a 2 oara, daca prima data tea folosit o va face din nou daca ii dai ocazia.
Din pacate multe persoane se comporta frumos pana obtin cea ce vor iar dupa ce sau plictisit si au obtinut ce au vrut isi arata adevarata fata, nu iti fa sperante false ca il vei schimba si si daca reusesti sa il schimbi tine minte, sa te schimbi e usor ce e greu e sa nu te shimbi la loc. Nu acepta sa isi bata joc de tine, ai dreptul sa fi fericita si iubita fa cea ce e bine pentru tine.

3 răspunsuri:
| Kylexy a răspuns:

Mai lasa-l un timp si apoi spune-i ca mai vrei sa fii cu el dar cu conditia sa iti castige increderea pierduta tot din vina lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai dai o sansa

| joker117 a răspuns:

Eu as zice nici amici.Nu merita.