"nu stiu" ala inseamna ca chiar nu stie.
e ceva care il opreste sa iti spuna DA, dar si ceva care il opreste sa-ti spuna NU.
de placut, sigur te place. poate este confuz.
incearca sa fi putin indiferenta, vezi ce reusesti. :*
La iubitul meu "nu stiu" a insemnat ca nu e sigur.Fii alaturi de el, dar nu-l mai intreba de impacare, lasa-l sa se gandeasca.
Partea cu "nu stiu" inseamna ca e indecis, ca mai are nevoie de ceva timp de gandire, daca tot iai pus problema asa in fata, direct, raspunsul lui cu nu stiu, a fost unul mai degraba, "lasa-ma sa ma gandesc".
Daca vrei ca cineva sa te doreasca cu adevarat, nu mai oferi atatea fara sa vezi ca e serios, nu te mai lasa sarutata, nu dansa cu el, pentru ca el in momentul de fata considera, ca are cat de cat ceva de la tine, fara sa fie implicat intr-o relatie.
Stii care problema voastra, a fetelor din ziua de azi, ca nu pretuitii deloc ce aveti, micile gesturi, nu mai dati importanta la un *** de sarut.
Mai pe scurt, invata sa te controlezi, si sa controlezi tot ce oferi, mai intai sa primesti ceva, apoi sa intorci favorul. ( toate astea, daca iti doresti ceva serios cu cineva, daca nu... stii bine ce sa faci. )
Eu cred ca vrea sa va impacati, dar poate nu e sigur de ceva.Totusi daca este dragut cu tine.si te pupa inseamna ca tine la tine. Poate ar fi bine sa il intrebi de ce te respinge.Incearca si trimite-mi mesaj daca ai reusit :*^^. succes ca ai nevoie!
Nu am eu de unde sa stiu daca vrea sau nu, dar atata timp cat e asa de dragastos cu tine poate totusi si el mai simte ceva cu tine, poate vrea sa va impacati dar mai are unele dubii. cine stie.
hai succes
Tipul e ganditor de obicei? daca da, nu stiu...eu zic ca totusi vrea sa fie cu tine dar vrea un oic de spatiu al lui.lasa-l sa se gandeasca, nu-l presa la cap si o sa vezi ca o sa vrea sa fiti iar impreuna