| Libyadji a întrebat:

Hei! Acum 3 săptămâni eu și iubitul meu ne-am despărțit pentru că el nu mai suporta certurile și reproșurile mele, mereu eram nemulțumită de ceva și mereu voiam să fiu eu pe primul loc. Eram egoistă și extrem de posesiva. Acum că l-am pierdut, îmi dau seama cât de mult am greșit. El mă iubea enorm, am fost prima lui iubire, el la fel pentru mine și voiam să fim fericiți pentru totdeauna, să avem o familie peste ani etc. Îi simt lipsa mult și nu știu cum să fac să îl uit. Credeți că ar merita să îi dau mesaj să îi spun cât îmi e de dor de el și că vreau să ne împăcam? Sau că ar fi mai bine să încerc să îl uit? Si oare care ar fi șansele să vrea să ne împăcăm...

Răspuns Apreciat de Editori
| George73829 a răspuns:

Take it easy. După ce că ai făcut toate astea te aștepți sa te ierte? Huh. Nu stiu sincer ce sa zic, băieții urăsc să li se zică ce si cum sa faca, mai ales dacă sunt treburi casnice. Sa fii tu pe primul loc wtf man. Nu-i ok, intr-o relatie trebuie sa fiti egali si daca te certi des e nasol tare pentru că băieții nu suporta asta. Nici fetele, dacă el s-ar fi certat cu tine.

Ma rog, dă-i un mesaj, spune-i cat de rău îți pare si intreaba-l dacă mai e o șansă până nu e prea târziu. Până nu te uita. Dacă te iubește atunci te va ierta. Spune-i ca te schimbi si ca nu ii vei mai reprosa nimic. Eventual daca vrei poți sa ii dai si un cadou dacă se va impaca. Ceva ce își dorea de mult, așa sigur te va ierta.

Anyway dacă va împăcați si iar faci d-astea s-a cam terminat. Deci mna scrie-i

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde de intensitatea certurilor si cat a durat catastrofa intre voi poate sa ierte sau nu

| Adry05 a răspuns:

Ati putea incerca sa va impacati. Luati un timp de pauza, linistiti-va, incearca sa te auto-educi putin sa nu mai fi toate lucrurile astea care-l deranjau, apoi scrie-i intr-o zi, spune-i intr-un mesaj cat mai lung si detaliat ca ai realizat ce ai gresit, si-n timpul asta ai incercat sa te schimbi si sa-ti mai acorde o sansa.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ca sa reluati certurile? Ca sa va creati din nou probleme? Aceasta despartire in mod cert reprezinta o eliberare binevenita, probabil ca pentru amandoi. Sanatate!

| Freya1 a răspuns:

Eu cred ca tu acum reactionezi din disperare, te vezi singura si atunci iti arunci vina in cârcă fara sa analizezi situația.
Cred ca trebuie sa te aduni, sa te redescoperi pe tine, sa te calmezi, sa afli de ce te-ai comportat asa si pe urma daca vrei sa te imprietenesti cu el si sa o luati treptat daca se mai poate.

| Andreeush a răspuns:

Nu cred că se mai întoarce la tine după tot ce ai făcut.
Ar trebui să îți schimbi comportamentul și pe viitor fii altfel, nu sufoca persoana de lângă tine.

| Sofer a răspuns:

Pentru ce sa il mai deranjezi dupa ce ti-ai batut joc de el...

| Endoryus a răspuns:

Nu ii da mesaj. Lasa omul sa gaseasca pe una mai normala cu care poate avea o viata linistita, nu plina de batai de cap.

Răspuns utilizator avertizat
| danaieladaniela a răspuns:

Am patit si eu ceva asemanator din nefericire.
Eu din punctul meu de vedere cred ca ar trebui sa ii dai mesaj si sa ii spui ceea ce ai pe suflet, pana nu ii prea tarziu.

| IAR a răspuns:

Crede-ma ca nu te iubea cum credeai tu, un barbat care isi iubeste cu adevarat iubita intotdeauna o pune pe primul loc.
Eu zic sa-l uiti si sa mergi mai departe ca nu are rost sa tragi de un barbat mai ales ca sunt o groaza de barbati buni pe lumea asta.

| Anca32 a răspuns:

Sa fii tu pe locul 1 asta a fost prima ta greșeală într o relație asta se numește egoism. Ideea este ca totuși poți sa încerci dar dacă el va accepta reimpacarea tu va trebui sa i arăți ca ai meritat a 2 a sansa

| Ivanescucristina a răspuns:

Buna, uite si eu fac la fel suntem împreună de 1 an jumătate și mereu pe vina mea tot eu comentez și reproșez, dar eu am norocul că el să nu ma bage in seamă. azi i am facut la el si dupa câteva ore mi-a dat mersi si i -am cerut scuze pentru cum am reacționat.
Daca te iubește te va ierta, iti poti spune de ex asa : Imi pare rau pentru cum reacționează si mi-am dat seama ca am gresit si as vrea sa insercam din nou sa nu ne mai certam, te iubesc... etc. Ce mai ii spui tu, eu spun mai bine sa încerci decât sa regreti mai târziu ca nu ai facut-o baftaaa

| Andreeeeeea123 a răspuns:

Buna! Vreau sa iti spun ca si eu sunt la fel ca tine, desi sunt cu cativa ani mai mare. Sunt cu prietenul meu impreuna de 1 an jumatate si eram la fel ca tine la inceput. Nu acceptam sa iasa cu nimeni, aveam impresia ca toti ar putea sa il intoarca impotriva mea, sau ca lui s-ar putea sa-i placa mai mult compania altor persoane decat a mea. Cu timpul au aparut multe certuri! Scandaluri chiar! Din vina mea am ajuns sa ne certam in fiecare zi! El a ajuns intr-adevar sa nu mai iasa cu nimeni ca sa imi faca mie pe plac, dar se simte frustrarea din adancul lui. Adica simt ca el face de dragul meu asta. Si intr-un final stau cu teama ca tot ca el va ajunge sa faca... Fiindca asa sunt persoanele. Nu le poti schimba dupa bunul tau plac! Ori va potriviti, ori nu.
Exact ca tine sunt si eu, as petrece non stop timpul cu el. M-as dedica complet lui. Dar el nu este asa, din pacate. Poate si atitudinea mea l-a facut sa nu mai vrea sa petreaca timpul cu mine. Ca sfat, nu stiu sigur ce sa-ti zic. Poate doar ai impresia ca il iubesti. Poate doar ai impresia asta fiindca esti singura si iti doresti sa ai pe cineva langa tine. Gandeste-te daca maine ai gasi un baiat care sa-ti placa foarte mult si alaturi de care sa-ti petreci tot timpul, te-ai mai gandi la fostul?
Daca vrei sa-ti povestesc mai mult si sa-ti dau sfaturi, imi poti da mesaj oricand. Mult succes!