| beybybluekissyou a întrebat:

Hei acum câteva zile m-am intalnit din intamplare cu un prieten era destul de tarziu l-am salutat dar el m-a luat in brate si m-a sarutat apoi a plecat fara sa zica nimic dupa cateva ore m-a sunat si ma astepta in fata porti mi-a zis sa uit ce s-a intamplat dar mai ciudat era ca plangea. Ce sa inteleg din asta?

6 răspunsuri:
| ONE123456789 a răspuns:

Buna! Mda, putin ciudata situatia. Daca e un prieten de al tau inseamna ca exista doar 2 optiuni. Ori a avut un moment de decadere, poate are probleme personale, si cum te/a vazut a vrut sa se descarce printr/un sarut si i/a parut asa rau dupa ca a plans SAU mereu a fost indragostit de tine in secret si vazandu/te nu a mai putut sa isi ascunda sentimentele si te/a sarutat si a plans dupa, pentru ca a crezut ca a gresit asa de tare incat te/a pierdut pe tine si ca si prietena. Acum nu stiu, ramane sa descoperi tu. Incearca sa ii scrii, sa vezi ce iti zice, incearca sa/l tragi de limba. Multa bafta!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Urgent suna la politie! eu am sunat deja la hinghieri, sunt pe drum

| MrGreen17 a răspuns:

Asd

| MrGreen17 a răspuns:

Vai, ma rascolesc amintirile, acum 2 luni eram cu o fata care o iubeam, si intr.o zi, cand eram suparata grav pe ea, am sarutat o fata..., nu stiu ce a fost in capul meu,, dupa ce am sarutat.o i.am zis sa uite de sarut, probabil baiatul care te.a sarutat ii este frica ca o sa se desparte prietena lui de el din cauza asta, in cazul meu s.a intamplat, bafta.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

E atras de tine si ceva il retine ceva sa continue.

| R0R0 a răspuns:

Poate suferea dintr-o cauza si vazandu-te nu s-a putut abtine.Sau poate te place