Eu zic sa faci tu primul pas. Nu pierzi nimic.
Din cate ai spus, mi se pare ca e un tip cam timid.
Faptul ca iti raspunde repede la mesaje si atunci cand incepi o conversatie cu el vorbiti mult, m-a facut sa cred ca e putin interesat de tine, dar poate ii place sa comunice cu tine doar ca intre prieteni.
Repet, incearca sa vorbesti cu el. Sincer. Face-to-face
Daca va intelegeti bine, va intelege si lucrul asta.
"Cum imi dau seama daca ma place? Daca vrea sa ma sarute cand iesim cum sa reactionez? " Transmite-i pe Facebook cu prima ocazie ca astepti sa-l revezi cat mai curand fiindca ti-ar face placere sa discutati in mod real, pe viu si efectiv sa va petreceti o dupa masa in 2. Cat despre sarut nu se poate da un sfat universal valabil. Depinde de la caz la caz, insa din cate se stie/se pare, nicaieri in anale sau in lume nu s-a inregistrat vreun caz in care sa fi murit vreo fata sau de ce nu un baiat, dintr-o simpla sarutare. Succes!
1. Eu iti spun sincer... daca te ciupea, te atingea "din greseala" inseamna ca te place. 2. De obicei baietii, daca nu e cineva de care e interesat, nu raspund la mesaje sau raspund dupa miiiii si miiiii de ani. 3. Daca vrea sa te sarute, o sa te ia prin surprindere.
AlexiaIordache întreabă: