anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Acum o lună și jumătate am cunoscut pe cineva. Am fost la școală, pentru că eram la liceu și trebuia să facem uniformele. El era acolo, ajuntand-o pe mama sa, Doamna care ne facea uniformele happy Era atat de drăguț, toate fetele il plăceau, insă eu am indrăznit să ii cer id-ul. Știind că el e din alt județ etc. A ajuns acasă, am mai vorbit pe mess și am descoperit un lucru care ne-a șocat : suntem născuți in acceași zi, doar că la diferență de 2 ani. Și incă multe alte lucruri in comun. Atunci el mi-a spus că ar vrea să mai vorbim și la tel și eu i-am dar nr meu. ( In aceea perioadă nu prea aveam mare incredere in băieți deoarece doar ce trecusem de o rel de 2 ani din care el ma ajutat să ies cu bine, sfătuidu-mă ce să fac, deoarece acel băiat se comporase ft urat cu mine, insă incă mă mai căuta. Am renunțat in mare parte și la el pentru acest băiat pe care doar ce il cunoscusem ). Ne intelegeam de minune, imi spunea că sunt a2a fată din viața lui cu care se ințelesese așa de bine. La o săptămană după sa ivit ocazia ca el să ajungă in oraș. Ne-am văzut, am stat cateva ore bune. Și tot așa. 2-3 săpt minunte happy Cand am inceput școala insă el sa distanțat de mine vbeam ft rar. Și la o săpt după ce am inceput școala, exceptand faptul că el ieșea cu diferite fete. A apărut pe Fb lui. Intr-o rel! Cu X-leasca... L-am sunat ( ținand cont că i-am spus că dacă iși va găsi pe cineva acolo, măcar să-mi spună. dar el imi spunea că nu că ma iubește ) și l-am intrebat de ce nu mi-a spus chiar el. A crezut că m-aș supăra. Nu am mai vorbit aproape deloc. Insă cand ni s-au adus uniformele o doamna de acolo mi-a spus că el mă salută. Și că se mai gandeștete la noi. Din asta ce să ințeleg?! Că pe el il intresez oare ft puțin, dar are nevoie de cineva alături? Ne făcusem planuri ca la vară, cand i-a permisul să vină să mă vadă. De 3 săpt mă gand incontinuu la el. Am incercat să reiau rel cu cel care stătusem 2 ani dar ma gand numai la el sad Era atat de frumos totul. De ce sa term așa? Oare se mai gand la mine? Distanța e de vină? P. s. : Sper că nu v-am plic și mulțumesc celor care au citit totul. Vreun sfat?! happy

2 răspunsuri:
| ghineanamaria a răspuns:

Ti-ai dat raspunsul singurabig grinin asta ce să ințeleg?! Că pe el il intresez oare ft puțin, dar are nevoie de cineva alături?

Poate ca il interesezi dar distanta este de vina.Nu toate relatiile tin la distanta.Are si el nevoie de cineva alaturi.Intr-un fel il inteleg.

Nu cred ca ar trebui sa te impaci cu cel cu care ai fost doi ani deoarece ai zis chiar u ca acel baiat se comportase urat cu tine.Cred ca ai fi cel mai bine sa iti vezi de viata ta. Fara el.

| Miha3la_7361 a răspuns:

Sa stii ca printr-o situatie asemanatoare am trecut si eu, dar am ajuns la concluzia ca la baieti nu trebuie sa le arati afectiune...pentru ca pe urma isi bat joc de tine. sper ca ti-am fost de ajutor