anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, acum o saptamana i-am spus une fete, pe messenger, ca imi place de ea si a reactionat super ok (inainte sa ii spun asta, ne spuneam ca ANUL TRECUT ne plăceam reciproc si ne spuneam mici secrete pe baza asta, si a fost o atmosfera foarte ok si draguta), iar dupa ce i-am spus ca o plac ne trimiteam inimioare si imi scria,, pup", si era foarte draguta cu mine. Dar, la scoala, mai nou ea nu mai sta asa de mult cu mine si nu ne mai distram asa de bine ca inainte sa-i spun ca imi place de ea, si mai mult sta cu fetele. Deci practic, inainte ne distram si stateam foarte mult impreuna la scoala, dar acum, mai deloc
Credeti ca e de la mesajul ala de pe messenger? Daca da, imi puteti da niste sfaturi despre cum sa o recuceresc? Eventual, imi puteti sugera niste gesturi dragute, prin care sa o fac sa ma placa.
DAU FUNDA!
*multumesc anticipat, cu drag Robert

9 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Draga faptul ca a reactionat super ok nu inseamna ca te place. Eu i-am zis unei tipe ca o plac, a reactionat super ok, dar tot mi-a dat reject. Deci reactia nu conteaza, se poate simti flatata si atat.

| TanteMarianne a răspuns:

Poate te place poate nu. Si eu abordez baieti si le trimit inimioare, banane piersici.Le spun lucruri perverse, dar nu am nici un interes.

Posibil si sa te placa, sa vrea chiar o relatie, dar sa nu fie genul de relatie publica(gen toata lumea stie ca Gigel si Tanța Frumușhica se saruta si fac plozi). Posibil sa vrea o relatie mai privata.

sunt sanse 50% sa te placa, restul 50% sa nu te placa, dar sa se distreze cu tine.
Poti sa vorbesti intre patru ochi cu ea si sa clarifici situatia.

| SG1995 a răspuns (pentru TanteMarianne):

Citesti "Logica baietiilor"?

| TanteMarianne a răspuns (pentru SG1995):

Nu,dar nu ma intereseaza. Evident ca e logic, atunci cand o fata se da la tine, sa crezi ca te place. Daaaaaar aici e vorba de "Logica fetelor".
manumescrobertsipunintrebari o a intrebat cum gandeste tipa pe care o place si vrea sa stie daca sunt sanse ca si ea sa-l placa, avand in vedere ca vorbesc pe messenger, dar la scoala sunt mai nou separati.

Numele astea "Gigel, Tanta Frumusica" apar intr-o carte pe Wattpad, de asta am intrebat.

| TanteMarianne a răspuns (pentru SG1995):

Aaaah da. scuze. e cartea ta?

Nu, eu sunt doar un alt cititor ocazional.

Nu risti nu castigi!
adica da sunt sanse sa o indepartezi.mare chestie.mai sunt fete pe pamant.
Daaaaar, poti si sa clarifici lucrurile, iar apoi sunteti bom impreuna.

Poti sa incerci si cu un mic cadou. Ceva clasic gen un buchet de flori, o cutie de praline si un bilet ca o placi/iubesti/adori