| SpeșălGirl a întrebat:

Hei! Acum un an, un baiat ma oplacea foarte mult.Si in tot acel timp a avut ocazia sa imi spuna tot ce simte. Apoi,eu am inceput sa il plac,si m-a refuzat el.Dar eu nu am apucat sa ii spun ce am pe inima,ce gandesc, ce simt pentru el.Chiar daca a trecut mult timp,si el probabil nu ma mai place, as vrea sa ii trimit un mesaj in care sa ii spun tot ce am simtit pentru el.Ce spuneti sa fac? Sa-i trimit mesajul?

5 răspunsuri:
| KeporLove a răspuns:

Sti daca nu incerci ai pierdut... daca incerci poti castiga.

Nu ai ce sa pierzi eu te incurajez si zic ca merita sa incerci.

| DZ_McSkyz_1998 a răspuns:

Consider ca nu trebuie sa-i trimiti mesajul deoarece poate sa zica ca si el te iubeste si sa profite de tine, sau cel putin aceasta este opinia mea, fa ce crezi tu ca trebuie de facut happy

| neutrino a răspuns:

Nu, trenul a trecut, l-ai pierdut si tu acum vrei sa faci prostii. Stai cuminte.

| Andrada0025 a răspuns:

Treptat! Poti sa incepi sa vorbesti din nou cu el, sa-i spui ce simti! N-ai nimic de pierdut!

| BLeur a răspuns:

Saluuuuutttt.

A mult timp? Aiurea aşa, începe să vorbeşti cu el treptat, uşor uşor şi în timp o să apuci să îi spui tot ce ai pe suflet/inimă sau pe unde mai ai tu. Doar răbdare trebuie să ai, o să ai ocazia odată şi-o dată, nu te îngrijora. :*