| VineMiticaBossu a întrebat:

Hei all.am o problema care ma cam deprima.Sunt multi baieti populari in scoala, puternici cu fete etc.eu sunt destul de slab, mushci am putin deoarece fac exercitii de anul trecut sau chiar mai mult.cum sa fac sa am incredere in mine sa ma pun bine cu fetele si sa fiu popular l? suna f ciudat dar in preajma lor ma simt o scobitoare idioata.Va rog sa ma ajutati?

6 răspunsuri:
| UNomBATRAN a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=vcF_7C8Rb9g te sfatuiesc sa asculti asta pana la capat si sa te ..consolezi!

| Brâncuşi a răspuns:

Salut, nu trebuie să te simţi aşa, dacă eşti popular ce rezolvi, mai bine văzuţi sunt persoanele pasive, emotive care stau în banca lor nu văd rostul muşchilor daca unu are audi a8 şi ia steroizi şi e prost de bubuie ce rezolvă să fim sinceri acum, fetele vor alt ceva de la ei deoarece au început să mă enerveze toate sunt materialiste şi chiar nu mai sunt ce au fost.
Oricum e ok să fi aşa cum eşti şi în locul tău nu ma-ş schimba.
O seară bună!

| SageKid a răspuns:

Cu fetele e simplu:vorbeste cu ele ca si cum le-ai cunoaste de o viata, degajat, si o sa vezi ca o sa mearga.Si stai linistit, fetele sunt diferite, unele prefera baieti din astia,, macho'', altele de ai timizi. Poate cauti unde nu trebuie

| FirstplaceXXX a răspuns:

Frate, popularitatea se face cu multa implicare, si nu incerca sa copiezi ce fac aia ''populari'' deoarece nu vei reusi mereu sa ai incredere in tine. Fii tu insuti si arata-le de ce esti in stare. Nu prin muschi ca nu asta conteaza, daca vrei muschi fa-o pentru tine pentru ca un corp bine proportionat este altfel privit si de multe ori invidiat. Tine-o tot asa si nu uita. Nu te schimba pentru nimic in lume. Fii tu omule. Bafta

| July739 a răspuns:

Nu trebuie sa te simti o scobitoare idioata, altfel vei fii o scobitoare idioatalaughing, pur si simplu incearca sa vorbesti cu fetele.

| Pufhosu a răspuns:

Mai..pai eu sunt a 8-a si sunt foarte popular...adica daca eu nu vreau ceva imediat fac la fel si ceilalti... fetele. fetele trebuie sa te placa asa cum esti tu nu trebuie sa arati ca culturistii ca sa impresionezi fete. fundita?