| Vanessa95 a întrebat:

Hei all prietenei mele ii place de un baiat de vreo8 ani si nu si-a schimbat preferintele never! el mult timp ani de zile a ignorat-o si eu ii ziceam sa treaca peste faza asta ca oricum e urat(asa si e)dar ea a ramas fidela atatia ani.La un moment dat, cand era prietena mea in clasa a 8 ta i-a zis ce simte iar el a zis ca simte la fel urmau sa fie impreuna(era un vis implinit pentru prietena mea asteptat cu atata ardoare)dar liceul ia despartit.Acum vine marea problema de atunci el nu a mai vorbit cu ea nici pe mess ea il cauta si inca il mai iubeste caci zice cea dupa 8 ani sentimentul a evoluat de la liceu adica acum 2 ani el nu ia mai vorbit! ce sa ii zic prietenei mele sa il astepte pentru ca de uitat nu poate am tot incercat! va rog voi ce ati face in locul ei FUNDAAAA pentru cel mai bun raspuns! va multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pacat ca isi pierde vremea de pomana. Tipul asta nu-i interesat de afacerea asta, asa ca prietena ta ar face bine sa caute pe unul care sa puna mai mult intr-o relatie.

| Angelique a răspuns:

Spune-i sa nu-l mai astepte pentru ca daca chiar ar iubi-o atunci l-ar cauta si el la fel ca ea. Explica-i ca sunt baieti mai frumosi si mai inteligenti decat el.El a fost o obsesie timp de 8 ani pentru ea si cred ca de aceea era asa de disperata dupa el.Succeswinking

| alylove15 a răspuns:

Sa il uite, adica mai sunt si alti baietii in lumea asta, daca as fi in locul tau i-as face cunostinta cu un baiat si poate s-ar lega ceva.

| CrazyTeenager a răspuns:

Wow ...sa iti gaseasca alte preocupari ar fi un sfat bun, dar cred ca a incercat deja.
Sa gaseasca un alt tip ar fi o idee buna ma, explica-i ca daca tot umbla dupa p-u-l-a ala, se alege cu maxim un ****, e prea disperata dupa el, in nici-un caz o relatie.

| Tsunade99 a răspuns:

Mie inainte sa ma mut la alta scoala imi placea de un baiat, insa el a ramas la scoala aceea, si in scoala de care sunt acum a inceput sa imi placa de altcineva. Crede-ma, cu timpul o sa ii placa de altcineva. Dar mai bine, daca nu o sa-i placa de altcineva pana in decembrie sa zicem mai bine ai ajuta-o sa se intalneasca din nou ca ala.

| TeddyKawaii a răspuns:

Hmm...Fa'i cunostinta cu alt baiat mult mai dragut sau inceraca sa nu mai aduci subiectul la discutie.Du'o la petreceri sperand ca va cunoaste pe altcineva sau zii ca ea nu poate sa stea dupa el mereu si ar trrebuii sa gaseasca pe altcineva. Sper ca ti'am fost de ajutor. Funda, te rog?

| Alexandra97_9890 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie : si mie imi place de un baiat de cand eram copii adica de vreo 7-8 ani. Nu-i spune ce crezi de el caci ea va incerca sa te indeparteze pentru ca nu esti alaturi de ea. Daca il mai iubeste nu-i spune sa-l uite ca nu va putea sau sa isi faca alt prieten. Spune-i sa stea linistita si sa petreaca mai mult timp cu prietenii si sa aiba rabdare. Tu in calitate de prietena intereseaza-te de la fostii lui colegi la cel liceu e, si te duci si-l cauti si vb cu el. Fii alaturi de ea si petrece mai mult timp cu ea si poate va mai uita... slabe sanse dar merita incercatwinking.

| Camelia_6860 a răspuns:

Hmm...si eu sunt in aceeasi situatie imi place de un baiat de cateva lunii.si sunt convinsa ca si lui de mine se uita la mine insistent imi da buna cu zambetul pe buze.conincidim in multe lucrurii am 15 ani nu am de mult cont pe TPU si nu prea ma descurc dk e ceva ma gasiti pe id-ul eudragutalinda va:*