| Alecssandra12345 a întrebat:

Hei all ..sa va povestesc povestea mea de iubire nebuna..ne.am cunoscut acum 8 luni avem o iubire cu nabadai ne certam ne impacam ne giugiulim ne batem etc.el este o persoana foarte geloasa si posesiva eu la fel dar imi place sa fiu ´´sefa´´ zis si facut happy lui asta nu ii prea comvine ar asta e se obisnuieste el cu timpul..imi este cam rusine sa spun ma satisface mult in pat..azi a venit la mine in oras si ne plimbam nu stiu ce si am inceput sa ne pupam mai departe stiti voi...am decis sa mergem in scara blocului pentru ca afara e frig ..acolo am comis nebunia haha..ma simt cam nasol e prima oara in viata cand o fac in acest loc ..si voiam sa adaug ne vedem aproape in fiecare zi eu merg la el acasa.el nu poate veni la mine pentru ca familia mea nu este de acord cu aceasta relati din cauza geloziilor lui ..in fine asta voiam sa va intreb.e nasol ce am facut? e iubitul meu si eu cred ca daca era altu strain si o faceam intr-un loc public puteati sa ma criticati..nustiu astept parerile voastre fundita! sanatate

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

E iubitul tau, nu e nicio problema sa faceti ceea ce simtiti si unde simtiti. Aceste nebunii aduc un plus relatiei. Dar ai grija cu gelozia, sa nu fie la extreme ca o sa fie greu.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Santeti penali pentru ca ati violat drepturile legale de intimitate.

| DelphhiN a răspuns:

Eeeeiii... inca esti la un nivel mic laughing

| XxBlueRosexX a răspuns:

Nu e deloc nsaol...si eu am comis nebuia asta in scara blocului pentru ca nu am mai avut rabdare pana sa ajungem in casa si in multe alte locuri ciudate, cel mai ciudat a fost in cimitir ziua, putea sa ne vada oricine laughing. Cand iti vine cheful o faci oriunde numai sa aveti grija sa nu va vada cineva.winking

| SkyPilot a răspuns:

Foarte frumos! Sa va fie de bine! Nu e nasol de loc. Am avut si eu pe cineva cu care am facut multe de genul asta si au ramas amintiri frumoase.

| NoName0x0 a răspuns:

Toti o facem cate o data il locuri ciudate! Nu e nimic rau, atata timp cand nu v.a vazut cineva!

| Dima_Alexandru_1994 a răspuns:

Sincer nu e nebunie si eu cu fosta mea prietene vara trecuta se ma intampla s-o facem noapte pe o banca in parc asta e na ce sa facem atata timp cat amandoi ati foat de acord si totul e ok na ce sa va zic distractie placuta in continuate P.S aveti grija sa nu va surprinda vreun locatar mai ales vreo baba alea fac urat laughing va zic din proprie experienta

| Alecssandra12345 explică:

Multumesc tuturor daca as fi putut da la toti fundita as fi facut-o.