E iubitul tau, nu e nicio problema sa faceti ceea ce simtiti si unde simtiti. Aceste nebunii aduc un plus relatiei. Dar ai grija cu gelozia, sa nu fie la extreme ca o sa fie greu.
Nu e deloc nsaol...si eu am comis nebuia asta in scara blocului pentru ca nu am mai avut rabdare pana sa ajungem in casa si in multe alte locuri ciudate, cel mai ciudat a fost in cimitir ziua, putea sa ne vada oricine . Cand iti vine cheful o faci oriunde numai sa aveti grija sa nu va vada cineva.
Foarte frumos! Sa va fie de bine! Nu e nasol de loc. Am avut si eu pe cineva cu care am facut multe de genul asta si au ramas amintiri frumoase.
Toti o facem cate o data il locuri ciudate! Nu e nimic rau, atata timp cand nu v.a vazut cineva!
Sincer nu e nebunie si eu cu fosta mea prietene vara trecuta se ma intampla s-o facem noapte pe o banca in parc asta e na ce sa facem atata timp cat amandoi ati foat de acord si totul e ok na ce sa va zic distractie placuta in continuate P.S aveti grija sa nu va surprinda vreun locatar mai ales vreo baba alea fac urat va zic din proprie experienta
alinascumpica întreabă: