Eu m-as indeparta.Nu mi-ar placea sa fiu felul 2.Chiar daca are 1 an cu prietena lui si zice ca nu mai simte nimic pentru ea, sa o lase in pace atunci, nu e bine sa joace pe 2 frontiere.Mai rau o sa fie daca-ti faci iluzii cu el si apoi te dezamageste
Cum ai spus-o si tu, sunteti cei mai buni amici; e clar ca el vede in tine o amica de nadejde si o persoana careia i se poate confesa, cu care poate discuta; nu cred ca va putea vedea mai mult! Pastreaza distanta oarecum si daca sunteti asa de apropiati, ai putea chiar sa il intrebi tu daca te place in sensul de a exista sansa sa fiti iubiti! Nu ai nimic de pierdut; sau poate doar o relatie de prietenie! Nu stiu ce ar mai putea fii de zis; este o situatie cu doua taisuri!
Eu as astepta in locul tau ori sa termine relatia ori sa sa il vad hotarat ca ma vrea.
Nu te baga mai departe.lasa-l in pace, gandeste-te putin la fata aia cum se simte. daca el chiar nu ar mai tine la ea, ar lasa-o.baietii vor tot timpul ceva nou( am patit si eu cu el meu) si de aia flirteaza cu altele, dar nu e nimic serios.asteapta sa termine cu ea, daca tine la tine si apoi puteti avea o relatie frumoasa
Trebuie sa te gandesti foarte bine daca tine de la tine se desparte de actuala dar nu prea cred ca ar da o rel de 1 an fiind si prima rel serioasa, poate ca pentru el e o aventura... trebuie sa te gandesti si nu mai pune suflet pentru ca vei avea de suferit parerea mea