anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei all sunt cu un tip de 2 sap si tin foarte mult la el. A fost o poveste mai complicata, noi inainte eram buni prieteni, el avea iubita dar cand am inceput sa ne apropiem si-a lasat prietena pentru mine. Chestia e ca toti prietenii comuni i-au sarit in cap si imi stiau o fosta experienta in care nu am fost prea corecta cu tipul care chiar ma placea. Pe deasupra actualul meu prieten este arhi cunoscut prin zona si toata lumea crede ca sunt cu el doar pentru renumele lui. A vrut sa ne despartim dar i-am zis cat de mult tin la el si ca nu am nevoie sa stie nimeni ca suntem impreuna doar sa il stiu langa mine si mi-a dat dreptate. Faza care pune capac e faptul ca mama mea nu suporta turcii de orice maniera ar fi ei si el e turc plus ca orice prieten am avut ma intreba la ce liceu e si el nu e chiar un elev model! Nu stiu cum sa le demonstrez tuturor ce simt pentru el si sa o impac si pe mama. Help!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu ai de demonstrat nimic, nimanui.Ca sa inchizi gurile rele,nu dai nici explicatii,nu raspunzi nici la provocari,doar stai cu el si esti corecta fata de el.
Vor vedea ca nu va despartiti, in ciuda tuturor pronosticurilor si vor inceta.
Cu mama ta, e putin mai greu.Nu stiu cat de apropiate sunteti, dar daca va intelegeti bine, va trebui sa o ajuti sa-l vada cu ochii tai.Adica,sa o faci sa inteleaga care sunt motivele pentru care,in ciuda atator minusuri, in ochii tai are numai plusuri!
Iti doresc mult noroc si, iubiti-va!

2 răspunsuri:
| ingerashhhh a răspuns:

Poate ar trebui sa le faci cunostinta, dar nu cred ca mami va fi de acord cu asta, are 2 lucruri care mamicai tale nu ii plac, 1 e turc si pe deasupra nici nu prea vrea sa invete.Cauta la el niste calitati pozitive de care esti sigura ca mamei tale o sa ii placa,explica-i de ce anume tii la el,o sa te inteleaga pentru ca e mama ta si mereu o sa fie de acord cu tine,doar ca ai nevoie de calitati pozitive,cautale la el, descoperale si impartasestele mamei, dupa care adui fata in fata pe ambii.Asa o sa indupleci pe mama si o sa poti sa fii si cum el,daca iti doresti asta atat de mult,bafta multa, sper sa iti fi fost de ajutor, te-am pupat

| Didy a răspuns:

Am uitat sa specific e al 2lea atlet pe oras la alergat.