| Cristi30eeee a întrebat:

Hei! Am 13 ani împliniți de 2 luni și am penisul de 13 cm ...Este normal pentru vârsta mea?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pana la atingerea varstei de deplina maturitate care este considerata ca fiind intre 18-21 de ani la barbati, de obicei cresc toate organele corpului uman, insa este imposibil de anticipat in ce masura se vor dezvolta in continuare. In concluzie este posibil ca si penisul tau sa se mai alungeasca posibil chiar cu 2-5 cm, dar s-ar putea la fel de bine sa nu mai creasca, deci marimea finala este cu totul imposibil de a fi intuit in acest moment. Dimensiunea penisului tau in stare erecta la aceasta varsta daca masoara 13 cm se poate considera ca fiind normala. Cel mai probabi va mai creste in lungime insa depinde foarte mult si de dezvoltarea ta fizica. Multa sanatate!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Masura penisului este mostenita ereditar de la tata si creste pe tot parcusul cresterii tale, adica pana pe la 18-20 de ani!
La 13 ani esti inca un copil si cred ca un penis de 13 cm este normal pentru moment.

| WaterDrop a răspuns:

Daca poti sa-ti dai like singur e ok.

| AnoNymOuSS11 a răspuns:

Da, il ai mare gg

| teo77 a răspuns:

E mic pentru varsta ta du-te la doctor opereazate ca altfel nu iti mai pupi pasarica...

| Neamtu_Marian_1993 a răspuns:

Inteleg. Ti.e frica ca la concursul de masurare de penis de maine de la scoala sa nu te faci de ras ...nu? Atunci pentru ce'reacu' ti.ar pasa de marimiea lui? Asta daca premiul concursului estebo partida de sex neprotejat! Asta da! Sa ma chemi si pe mine ca va iau pe toti asta daca nu vine ala de la Iumor care zicea ca are 28 de centimetri laughing)))) Generatie de prosti!