| Miruna715 a întrebat:

Hei, am 13 ani si iubitul meu 17 ani si acum doua seri am fost la el acasa si am facut iar sex cu el, dar n-a avut prezervativ. Se poate sa raman insarcinata? C e prima data cand facem fara. Ajutor, imi e frica nu stiu ce sa fac crying

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dacă a ejaculat în vagin și dacă ești în perioada fertilă, desigur.

| alexalx1234 a răspuns:

Cred că ești un troll

| Dhdhhdhfhfh a răspuns:

Păi există șanse doar dacă când a ejaculat in vulva ta. Daca nu a ejaculat in culta ta atunci există șanse mici.dar există șanse să faci infecții cu transmitere sexuala

| Dhdhhdhfhfh a răspuns:

Păi există șanse doar dacă când a ejaculat in vulva ta. Daca nu a ejaculat in vulta ta atunci există șanse mici.dar există șanse să faci infecții cu transmitere sexuala

| IgnatVictor a răspuns:

A ejaculat în vagin? Dacă da, atunci da. Dacă nu, atunci nu.

| cristianseful a răspuns:

Daca ti ai inceput menstruatia, iar el si-a dat drumu in tine, da sunt sanse mari sa ramai insarcinata. sa fii atenta zilele astea daca iti vine ciclu

| ZbarMario a răspuns:

Dacă și la 13 ani facem sex...

| MihaiDimitriaBianca2020 a răspuns:

Buna Miruna! Vrei sa îți spun, că nu e bine ce ia făcut! Băiatul ăla aproape are 18 ani, iar tu ai 13. Dacă a ejaculat in vagin, da, este posibil sa fi rămas însărcinată! Sfatul meu este, sa te despărți de el, chair dacă e dureros, și să îți vezi de carte. Făcu sex la 13 ani, și când o să ai 20 și ceva de ani, nu i sa mai fie așa cool. De aia zic, mai bine nu mai face sex, gata cu iubiți. Pune mana și învață, pentru că pierzi multe lucruri. Când o să fii mai mare, o să îți pară ff rău.

Sper că te-am ajutat, și că ai înțeles msj meu.

Vacanța plăcută în continuare! Succes!

| omulserios a răspuns:

Cine te o pus sa ti o tragi