| Luyza_5329 a întrebat:

Hei! Am 15 ani jumate, si pana acum nu am avut nici un prieten si nici primul sarut..imi e cam frica de momentul in care o sa fiu cu cineva pentru ca nu prea am habar cum sa ma comport si ma tem si de reactia parintilor...

Ceva sfaturi?
Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti inca mica, va mai trece macar un an pana sa te apropii de momentul primului sarut, al primului prieten. Nu exista motive sa-ti faci griji de pe acum, e normal sa te sperie ideea, esti inca prea mica si nu esti inca pregatita. Dar atunci cand vei ajunge la varsta potrivita pentru asa ceva, vei sti cum sa te porti si nu vei mai fi speriata

| AlleSss a răspuns:

Bună!
Nu mai trăi cu teama asta,deoarece aşa va fi,fiind atât de pesimistă. Lasă totul să decurgă de la sine. Îţi vei găsi un băiat pe care să-l placi, vei avea primul sărut, cu părinţii te vei descurca, iar în relaţie vei vedea pe parcurs, totul decurge de la sine. Fii mai optimistă că aşa rezolvi mai multe şi nu mai gândi atât spre viitor happy Totul va fi cum trebuie să fie.

| girlpoisson555 a răspuns:

La 15 ani dacă stau bine să mă gândesc încă alergam pe afară, mă jucam tot felul de jocuri, nu stăteam să mă gândesc la primul sărut, relație sau chestii gen.
Mai așteaptă să crești, trăiește-ți copilăria iar mai apoi adolescența, o să ai timp de relații de o să te saturi. Deocamdată pentru tine important ar trebui să fie școala.
Din an în an tot scade vârsta la care fetele și nu numai vor o relație.
Oameni buni TRĂIȚI-VĂ COPILĂRIA, O SĂ TÂNJIȚI DUPĂ ACEASTĂ ETAPĂ A VIEȚII!

| Karlla888 a răspuns:

Totul vine spontan, nu ai de ce sa-ti fie frica, totul are un inceput si fiecare trece prin asta, la urma urmei nu-i nimic grav! Bafta.