| nonameee_4903 a întrebat:

Hei, am 15 ani si am un iubit de 20 de ani, iarna asta m-am impacat cu el, eu mai stand cu el si in vara.Asta vara am stat impreuna in jur de o luna iar acum suntem impreuna de o saptamana.Simt ca il iubesc si ca e baiatu cu care vreau sa imi incep viata sexuala, dar imi e teama sa nu fac o greseala, nu stiu ce sa fac.Va rog dati-mi un sfat!
Va multumesc!love struck

Răspuns Câştigător
| Mrrrrrrrrrrr a răspuns:

Mai asteapta.
poate el nu te iubeste si te vede ca pe un castig happy
la varsta lui are deja experientabatting eyelashes
ai grija poate o sa-ti pare foarte rau happy
dac tu esti virgina si nu cunosti riscurile sau cum sa te protejezi ...sau sa stii cand isi da drumul in tine poti ramane gravida happy
ai mare grija. si e cam mare diferenta!
eu zic sa mai astepti putin. poate dupa asta te lasa. si o sa suferi.
funda?big grin:*

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai asteapta sa te maturizezi un pic. Din punct de vedere medical, viata sexuala a unei femei trebuie inceputa dupa 17 ani si jumatate. daca este intr-adevar iubire reciproca si este baiatul cu care merita sa-ti incepi viata sexuala, peste doi ani si jumatate veti simti amandoi la fel, ba chiar va veti iubi mai mult decat acum. Oricum, daca te iubeste nu va accepta sa iti incepi viata sexuala atat de devreme, date fiind riscurile cunoscute.

| gigiro a răspuns:

S-ar putea sa gresesti, esti inca minora.Eu cred ca el are destula experienta, si s-ar putea sa profite de tine. Tu esti o prospatura pentru el, e normal sa te iubeasca. Fetele de varsta lui sunt satule de sex si de viata.

| catalinaloredana a răspuns:

Daca iti arde de luga-luga de la 15 ani si dupa prima luna de cand sunteti impreuna inseamna ca esti o C****

| Cristinaa_8611 a răspuns:

Mare, mare, mare, mare, mare greseala! Eu am stat 2 ani cu un baiat si am facut greseala asta, si acum dupa alti 2 ani ne-am despartit, dar nu regret! ai grija ce faci! bft:*

| verdeeeee a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat va avea rabdare cu tine asaa cum pr meu are cu mine faza e ca la noi varsta e mai apropiata cu 2 ani

| nonameee_4903 explică:

Va multumesc ati avut dreptate, azi mi-am dat seama ca el nu tine la minecrying Macar de ma mintea ca ma iubeste dar na asta e!

Inca odata Mersi!