| Inkiu387 a întrebat:

Hei...am 15 ani si azi dupa scoala am fost in parc cu niste prieteni printre care si baiatul pe care il plac. Acolo ne-am mai intalnit cu vreo 7 baieti. Eu statem cu 3 fete si baieti vorbeau ceva acolo cand ne-au chemat sa jucam adevar sau provocare. Am acceptat. Prima oara am ales adevar cand m-a intrebat un tip pe care nu il stiam daca sunt virgina. Atunci l-am vazut pe angrybaiatul pe care il plac) ca a tresarit putin. Am spus ca nu, jocul a continuat pana cand a venit randul altui tip pe care eu tot nu il cunosteam. De data asta am ales provocare. Mare greseala. El mi-a spus sa merg dupa un copac cu el si sa ii arat un san. Bineinteles ca am refuzat dar ala a inceput sa zica ca sunt o virgina infecta, ca sunt fata tatalui, ca nu incalc regulile, ca sunt fraiera etc. In momentul ala X s-a luat in gura cu el si ii zicea sa ma lase in pace. Tipu ala i-a spus sa stea calm ca el voia doar sa vada nu sa faca alt ceva. Dupa ce a terminat X i-a tras un pumn si s-au luat la bataie pana i-a oprit un prieten de al meu si un alt tip necunoscut.
Dupa ce s-a terminat chestia aia X avea buza sparta si i-am dat un servetel. Atunci tipul ala i-a spus ca sta in limba dupa una care nu se uita la el. X m-a apucat de mana si m-a dus intr-un parc alaturat. S-a asezat pe banca si eu l-am intrebat de ce s-a luat la bataie cu ala.
Mi-a spus ca tipul ala facea un **** de joc cu un alt tip in care trebuia sa le-o traga la cat mai multe fete si cand m-a provocat chestia aia X si-a dat seama ce voia de fapt de la mine.
Totusi X nu a recunoscut ca ma place...voi ce credeti eu chiar il plac foarte mult (si el a mai dat semne ca ma place, am mai intrebat ceva de el si ieri si puteti sa vedeti si acolo exemple de ce face el)

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Andreeush a răspuns:

La varsta asta ar trebui sa ai mai multa grija cu cine umbli. Nu te lasa pacalita de doua vorbe frumoase si un zambet.

| Inkiu387 explică (pentru Andreeush):

Doamne acum mi-am dat seama ce am spus...
Eu am spus ca sunt virgina, nici macar iubit nu am avut.
Scuze eu ma grabisem super tare sa scriu si am gresit.

| Emma30555 a răspuns:

Ai grija cu băieții, și ai grija și de reputația ta, ești încă mica și la vârsta asta contează imaginea pe care ti o faci. Cat despre băiatul respectiv, te place, ți a luat apărarea, ba chiar a încasat și un pumn. Dar depinde acum și ce părere are despre tine și dacă esre și el de încredere

| Inkiu387 explică (pentru Emma30555):

Doamne acum mi-am dat seama ce am spus...
Eu am spus ca sunt virgina, nici macar iubit nu am avut.
Scuze eu ma grabisem super tare sa scriu si am gresit

| IulianaStieTot a răspuns:

Doua posibilitati. E baiat bun si chiar a vrut sa aiba grija de tine. Si a doua: e alt marlan care te duce cu zaharelul si profita de niste situatii ca sa te impresioneze pentru a ajunge in pat cu tine. Multi au impesia ca fetele de 15 ani sunt naive si vulnerabile, arata-le ca nu esti asa si ai grija cu cine umblii. Care este diferenta de varsta intre voi? Daca este mai mare poate fi a doua varianta. Ai grija de tine!

| Inkiu387 explică (pentru IulianaStieTot):

El are 16 ani(eu din greseala am scris nu in loc de da atunci cand m-a intrebat daca sunt virgina. Eu sunt virgina nici macar nu am avut un iubit vreo data)

| Inkiu387 explică:

Scuze pentru greseli...(m-am grabit sa scriu)