Nu cred ca te mai place, dupa ce a vazut si auzit la joaca asta.
Te-ai facut de cacao in cel mai urat sens posibil.
De ce m-as fi facut daca s-a jucat si el?
Doamne acum mi-am dat seama ce am spus...
Eu am spus ca sunt vorgina, nici macar iubit nu am avut.
Scuze eu ma grabisem super tare sa scriu si am gresit iar atunci cand ai zis ca m-am facut de ras am mai citit o data si mi-am dat seama...scz
Daca imi poti da un sfat ca am vazut ca dai sfaturi bune la alte intrebari
La varsta asta ar trebui sa ai mai multa grija cu cine umbli. Nu te lasa pacalita de doua vorbe frumoase si un zambet.
Ai grija cu băieții, și ai grija și de reputația ta, ești încă mica și la vârsta asta contează imaginea pe care ti o faci. Cat despre băiatul respectiv, te place, ți a luat apărarea, ba chiar a încasat și un pumn. Dar depinde acum și ce părere are despre tine și dacă esre și el de încredere
Doua posibilitati. E baiat bun si chiar a vrut sa aiba grija de tine. Si a doua: e alt marlan care te duce cu zaharelul si profita de niste situatii ca sa te impresioneze pentru a ajunge in pat cu tine. Multi au impesia ca fetele de 15 ani sunt naive si vulnerabile, arata-le ca nu esti asa si ai grija cu cine umblii. Care este diferenta de varsta intre voi? Daca este mai mare poate fi a doua varianta. Ai grija de tine!
El are 16 ani(eu din greseala am scris nu in loc de da atunci cand m-a intrebat daca sunt virgina. Eu sunt virgina nici macar nu am avut un iubit vreo data)