| Inkiu387 a întrebat:

Hei...am 15 ani si azi dupa scoala am fost in parc cu niste prieteni printre care si baiatul pe care il plac. Acolo ne-am mai intalnit cu vreo 7 baieti. Eu statem cu 3 fete si baieti vorbeau ceva acolo cand ne-au chemat sa jucam adevar sau provocare. Am acceptat. Prima oara am ales adevar cand m-a intrebat un tip pe care nu il stiam daca sunt virgina. Atunci l-am vazut pe Andrei (baiatul pe care il plac) ca a tresarit putin. Am spus ca da(asta fiind si adevarul), jocul a continuat pana cand a venit randul altui tip pe care eu tot nu il cunosteam. De data asta am ales provocare. Mare greseala. El mi-a spus sa merg dupa un copac cu el si sa ii arat un san. Bineinteles ca am refuzat dar ala a inceput sa zica ca sunt o virgina infecta, ca sunt fata de bani gata, ca nu incalc regulile, ca sunt fraiera etc. In momentul ala Andrei s-a luat in gura cu el si ii zicea sa ma lase in pace. Tipu ala i-a spus sa stea calm ca el voia doar sa vada nu sa faca alt ceva. Dupa ce a terminat Andrei i-a tras un pumn si s-au luat la bataie pana i-a oprit un prieten de al meu si un alt tip necunoscut.

Dupa ce s-a terminat chestia aia Andrei avea buza sparta si i-am dat un servetel. Atunci tipul ala i-a spus ca sta in limba dupa una care nu se uita la el. Andei m-a apucat de mana si m-a dus in satie ca noi pleacam cu acelasi autobuz. S-a asezat pe bancheta si eu l-am intrebat de ce s-a luat la bataie cu ala.

Mi-a spus ca tipul ala facea un **** de joc cu un alt tip in care trebuia sa le-o traga la cat mai multe fete si cand m-a provocat chestia aia Andrei si-a dat seama ce voia de fapt de la mine.

Totusi Andrei nu a recunoscut ca ma place...voi ce credeti eu chiar il plac foarte mult (si el a mai dat semne ca ma place, chiar daca e mai mult un "badboy" cu mine se poarta foarte frumos, dar uneori ma mai atinge pe coapsa, sau ma apuca de talie, nu ma deranjeaza deloc dar nu imi dau seama daca ma place )

10 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

De ce am impresia că am mai citit întrebarea asta anul trecut?
https://www.tpu.ro/......o-ne-am_2/

| Anonim53220 a răspuns (pentru Andreeush):

Lol? cred ca s-a intamplat din nou?

| Andreeush a răspuns (pentru Anonim53220):

Nu se poate, fix aceeași poveste.

| Anonim53220 a răspuns (pentru Andreeush):

Eram ironic laughing

| Raven a răspuns (pentru Andreeush):

Dornică de atenție, probabil și n-are o poveste nouă suficient de bună

| Raven a răspuns:

Un badboy nu-ți ia apărarea în fața altor tipi dacă nu te place. Un băiat nu se ia la bătaie pentru tine dacă nu simte ceva pentru tine. Mă îndoiesc că și-ar risca integritatea fizică pentru oricine.
Trebuia să oftezi- My hero- și să-l pupi să-i treacă buba...merita laughing a avut o atitudine demnă de un roman YA romance, mi-a tresăltat oleacă bătrâna-mi inimioară laughing

| IonutzMariusz a răspuns:

Arată la 15 ani, cum arată alții la 22!

| SalutCeFaceti a răspuns:

Intrebarea asta a mai fost pusa odata, cam acum 1 an. Ce e asta? Incerci sa ne minti?

| AlexandruSEV a răspuns:

Ala s-a Luță la bătaie de dragu de a și lua pumni în freza, alooo normal ca te place, nu mai pierdeți timpul și acționați, dacă nu face el. Primu pas, fa l tu.