Mdea...
1. iarba e mereu mai verde la vecinul nu? nu te luas dupa prietenele tale o relatie nu e oar lapte si miere si majoritatea rel incepute la varsta aia nu trec de bac.
2. sunt persoane care cauta dragostea toata viata si nu o gasesc si altii care o pierd din cauza unei prostii. lucrurile astea sunt complicate si pe masura ce cresti devin din ce in ce mai complicate.
3. gaseste ceva ce iti place sa faci tu cu tine. Asculta muzica, mergi la filme, spune rugaciuni (kidding ^_^)
ideea este ca tu ai intrat pe perioada in care te formezi si tu trebuie sa decizi daca o sa te caracterizezi ca avand personalitatea ta sau daca te vei modela dupa o relatie.
eu iti recomand prima varianta. oricum mult noroc si
Have Fun.
Nu trebuie sa te simti prost ca ai ramas aproape singura din clasa fara prieten (iubit). Si nici ca ele discuta despre cat de bine e si etc, etc. Mai este timp. Clasa a 10-a, a 11-a, a 12-a... Pur si simplu nu ai intalnit baiatul potrivit. Nu e mare chestie.
Crede-ma k stiu cum e. Bn ..am avut dar.....stii senzatia "nu sunt innebunita sa am, nu ma duc p strada heloo!" astepti oarecum..nici asteptatu asta nu e bun dar nici sa te oferi p tava In fine ...nuj ce sfat sa-ti dau dar am vrt sati sp ca stiu cum e
KatiMe27 întreabă: