| notsurewhoiam a întrebat:

Hei am 15 ani si sunt in clasa a9-a si am o mica problema daca pot sa ii zic asalaughing nu am avut niciodata un iubit.Stiu ca e timp si niciodata nu m-a interesat problema asta pana am inceput sa imi dau seama ca am ramas aproape singura din clasa si dintre prietenele mele care nu sunt intr-o relatie.Ma simt prost cand vad ca ele tot timpul discuta despre prietenii lor si cat de bine e si eu doar ascult.Si mereu ma intreaba ca eu ce fac de sunt sigura ca sa imi gasesc pe cineva etc. Urata nu suntlaughing si socializez destul de bine si la scoala vorbesc cu tipii din alte clase si e ok.
Faza e ca eu am fost intrebata de cativa baieti daca vreau sa fiu cu ei dar am refuzat pentru ca nu eram indrgostita si nu ii vedeam decat ca pe amici.Problema poate ca e si pentru ca sunt dintr-o zona rurala si fac naveta in oras.
Oricum as vrea sa fac ceva sa ma simt mai bine. Vreau sa vina dragostea la mine nu sa o caut eu dar nu vreau sa mai durezelaughingcam asta e dilema.

4 răspunsuri:
| PinkTerror a răspuns:

Mdea...

1. iarba e mereu mai verde la vecinul nu? nu te luas dupa prietenele tale o relatie nu e oar lapte si miere si majoritatea rel incepute la varsta aia nu trec de bac.

2. sunt persoane care cauta dragostea toata viata si nu o gasesc si altii care o pierd din cauza unei prostii. lucrurile astea sunt complicate si pe masura ce cresti devin din ce in ce mai complicate.

3. gaseste ceva ce iti place sa faci tu cu tine. Asculta muzica, mergi la filme, spune rugaciuni (kidding ^_^)
ideea este ca tu ai intrat pe perioada in care te formezi si tu trebuie sa decizi daca o sa te caracterizezi ca avand personalitatea ta sau daca te vei modela dupa o relatie.
eu iti recomand prima varianta. oricum mult noroc si

Have Fun.

| TechnologyWebBrowsing a răspuns:

Nu trebuie sa te simti prost ca ai ramas aproape singura din clasa fara prieten (iubit). Si nici ca ele discuta despre cat de bine e si etc, etc. Mai este timp. Clasa a 10-a, a 11-a, a 12-a... Pur si simplu nu ai intalnit baiatul potrivit. Nu e mare chestie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei
Nu te lasa influentata de cei/cele din jur.
Daca nu simti nevoia, asta e. Dragoste cu forta nu se face.
Cand te mai plimbi pe strada / holul liceului mai ''vaneaza'' si tu pana dai de unul care iti place si fa-i curte :d asta daca nu esti prea orgolioasa laughing

| Diia94 a răspuns:

Crede-ma k stiu cum e. Bn ..am avut dar.....stii senzatia "nu sunt innebunita sa am, nu ma duc p strada heloo!" astepti oarecum..nici asteptatu asta nu e bun dar nici sa te oferi p tava In fine ...nuj ce sfat sa-ti dau dar am vrt sati sp ca stiu cum e big grin