| tentacion a întrebat:

Hei! am 16 ani,de ieri sunt bulversat si tare nedumerit.
Intr-un exces de zel, dupa sex protejat cu prietena mea,am facut si sex neprotejat.(tin sa mentionez ca dupa sexul protejat,am facut un dus,m-am spalat corespunzator, am urinat,iar timpul relativ dintre cele doua partide de sex este de o ora)
Dupa cum am prezentat decursul intamplarii,cu o ceata pe creier,am facut sex neprotejat pe o durata redusa,deoarece am vrut sa-mi pun prezervativul.
In momentul in care am simtit ca-mi vine,am scos organul genital afara, iar apoi l-am vizualizat (era destul de umed.)
Dupa vreo 15 secunde, la suprafata mi-a aparut ceva alb.Parerea mea este ca acel lichid alb era compus din sperma si din lichidul acela -seminal-(cred ca acesta este termenul).
Problema mea este ca prietena mea mai are 3 saptamani pana face 16 ani, iar noi stiind ca pastila de a doua zi este o "bomba hormonala" ne gandim doar la faptul ca nu mi-am dat drumul.Nu vreau ca pastila sa-i faca rau.
Mentionez ca ea are ciclul neregulat,dar cu toate astea,menstruatia i s-a incheiat cu o zi inainte sa facem sex.
Sper sa nu mai judecati,nu-si are sens. vreau doar niste sfaturi,vreau sa ma conving daca sa nu ia nimic sau sa-si administreze pastila de a doua zi.
Dau funda, multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

În niciun caz să nu ia pastila! Nu are niciun motiv!
Nu are cum să rămână însărcinată din ceea ce ai povestit aici.
Dar pe viitor, ceva mai multă grijă vă scapă de mult stres.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Noi nu avem cum sa te convingem, nu eram acolo.

teoria zice ca nu era in perioada fertila si sansele sunt mici, insa pratica cine stie, mai ales la varsta ei cand menstruatia este complet iregulata.

legat de pastila de a doua zi... la varsta ei e periculoasa rau, mai ales daca nu consultati un medic ginecolog prima data

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a avut loc la o zi dupa terminarea menstruatiei, nu poate fi gravida.

| Patricia121213 a răspuns:

Buna, pentru evitarea unei sarcini nedorite in cazul in care nu ati folosit prezervativ sau alte metode contraceptive, recomandarea mea este sa isi administreze pastila de a doua zi. happy