Deci aia e o proasta usuratica! Oricine ii face ochi dulci - gata, o cucereste! E o instabila si o fufa! Da.i pace si ia.ti o fata ca lumea, nu o gluma proasta ca asta.
La un moment dat o sa apara alt tip, si o sa va dea la amandoi papucii pentru ala, asa ca renunta cu demnitate cat mai poti.
Fata aia si-a batut rau de tot joc de tine si te-a intors in toate felurile posibile sa-i vina ei bine. Nici prietenul tau n-a actionat ok pentru ca nu trebuia sa se bage in relatie. Eu zic ca amandoi sa renuntati la aia si sa ramaneti doar voi 2, sa va impacati si sa incercati s ava reconstituiti prietenia si sa nu va mai lasati despartiti de asemenea fiinte.
Frate am avut o problema asemanatoare cu "cel mai bun prieten" eu am vrut sa il bat dar nu am putut din diverse motive (nu ca ar fi putut el sa ma bata) eu am fost suparat pe el da mi-am dat seama ca de ce sa nu ma fac ca suntem prieteni si sa profit de el? Adica el are permis eu nu am si mai ma duc cu el oricum nu il poti numi prieten dupa ce l-ai intrebat daca ii mai pasa de ea si apoi se intalneste cu ea
Adry05 ala acum inca e cu ea si deocamdata le merge bine oricum eu ii ignor pe amandoi si nu o sa mai vorbesc cu el pentru ce prieten mi.a fost