| Iirinaa a întrebat:

Hei! :* Am 17 ani si am un iubit, Ne-am desprtit si impacat de vreo 3 ori. Si de fiecare data a facut,, primul pas" in impacarea noastra. Acum suntem impreuna din nou, de 2 saptamani. in prima saptamana de cand suntem iar impreuna ii scriam in fiecare seara, il sunam. dar el nimicoh go on,, acum de 3 zile nu mi-a scris deloc si nici eu nu mai vreau sa ii scriu daca lui nu ii pasa de loc. Nu stiu ce sa fac. Eu m-am gandit sa ma despart de el, dar nu stiu cum sa-i spun. Sau sa nu mai pastrez legatura cu el ( sa nu mai vorbesc cu el, sa nu-i mai scriu, sa nu-l mai sun ) si isi v-a da el seama ca nu mai suntem impreunahee hee.

Niste sfaturi big hug

FUNDAA! :*batting eyelashes

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ignora-l ca nu te merita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasati prostiile ma.intre voi nu e nimic decat incercare pentru nimic.vedeti-va de viata fiecare in dreptul lui.

| DDii a răspuns:

Daca nu iti raspunde la mesaje si apeluri inapoi, ori asta nu e puncul lui forte, totusi daca v-ati despartit si cuplat de atatea ori clar egzista niste probleme intre voi, eu te sfatuiesc daca chiar vrei sa te desparti de el spune-i-o cat mai repede si cat mai sincera explicandu-i de ce faci asta happy Funda?