Asteaptaaaaaa! Stiu ca hormonii tai urla in acest moment, dar nu e o decizie buna. Pasul asta se face din iubire, el daca te iubea, te astepta. In niciun caz nu incerca sa te forteze si sa te constranga. Baietii promit multe si stiu cum sa jongleze cu mintea unei fete.
Nu m-a fortat sa fac asta, sa nu intelegi gresit.Dar si pe el il inteleg pentru ca are 19 ani si nu a intretinut relatii sexuale pana acum si mai vreau sa treaca timpul sa fiu sigura ca merita.e prima mea relatie in care chiar simt ca ma potrivesc cu el si hormonii mei urla in mine la fel si ai lui )
Plus ca nu cred ca si-ar bate joc de mine, chiar asta i-a spus tatalui meu ca el are ganduri bune cu mine si nici nu ar vrea sa ma raneasca ca ii sunt draga.
Eu nu stiu cum nu ai implinit inca 17 ani dar in decembrie faci 18 dar ma rog.
Ideea e asa: trebuie sa faci chestia asta cand nu mai ai absolut nici un dubiu. Atata timp cat inca ai intrebari existentiale, nu esti pregatita.
Decizia corecta e sa mai astepti dar asta sa stii ca nu iti garanteaza ca veti ramane impreuna inainte sau dupa ce o faceti. Avand in vedere ca sunteti amandoi virgini, statisticile spun ca extrem de putine de astfel de cupluri au o longevitate mare.
Suntem impreuna doar de 1 luna si cateva saptamani, parerea mea e ca e mult prea devreme, da na fiecare gandeste diferit.
Puteai sa specifici in intrebare de cat timp ai o relatie cu el))
Oricum, nu asta era ideea."sa astept pana la 18 ca sa fiu pregatita suficient"Nu e ca si cum miraculoasa varsta de 18 ani te face brusc mai pregatita
Pai din cate am inteles atunci ar fi varsta legala, dar intr-adevar pasul asta trebuie sa-l fac cand simt eu ca e momentu.
Este mult prea devreme, mai ales ca e primul din viata ta. Mai asteapta.
Deci varsta de 17 ani ar fi o varsta ok pentru asa ceva? Am inteles si eu ca vremurile alea in care fetele cand se casatoresc le ofera primului sot virginitatea au apus demult si mai nou sunt si care o fac la 14 ani.doar ca știi cum e parintii mereu iti vor binele si mi-au spus sa am grija cu chestia asta. avem doar 1 luna si catevaa saptamani impreuna asa ca eu zic ca mai trebuie sa treaca un timp.
Voiam sa zic ca nu am implinit 18 inca dar am scris 17 din greseala
Remusopen întreabă: