| JohnnySilverhand a întrebat:

Hei, am 17 ani, sunt baiat si inca nu am avut relatii cu fetele, nici macar primul sarut. Acum cum este ceva normal ca la 12 ani sa ai deja iubit/iubita, eu voi fi un ciudat pentru societate din acest motiv?

15 răspunsuri:
| Incredibil98407 a răspuns:

Nu. Dar, serios acum. Incearca sa fii mai deschis cu fetele si flirteaza cu ele.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Da, cum sa nu. Toti te vor ignora si vei ramane izolat. Mai ales ca toate persoanele de pe aceasta planeta pot citi starile tale sufletesti si vor afla imediat ca tu esti un pampalau singur.

| RedGoat a răspuns:

Ai fete amice cu care sa vorbesti, sa iesi? Nu uita ca in primul rand pentru a avea o relatie, trebuie mai intai sa ai o relatie de prietenie cu o fata. Ai macar contact social cu fetele?

| 94Lucifer94 a răspuns:

Nuuu, ăia de 12 ani sunt cei ciudați pentru noi. La fel și eu, sunt in situația ta... Doar că eu acum am 23 de ani.
Deci crede-mă ăsta nu e începutul nici sfârsitul. Dar de acum nu mă gândesc că ăștia mici or să judece pe cineva care gândește mare. Tu nu te grăbi, ai timp să găsești pe cineva, de obicei la cei de 12 ani este o chestie random. Adică copii, or avea și ei fluturi în stomac...
Totusi tipul de relație corespunde și vârstei (mai sunt excepții, desigur), dar idea este că nu ar trebui să te preocupe normalitatea în societate. Sunt alte chestii mai grave care te face să fii un ciudat.

| SG1995 a răspuns:

Am 22 de ani si it's same situation.

| SG1995 a răspuns (pentru 94Lucifer94):

Mna si eu care credeamca-s unic in situatie. laughing

| RAY a răspuns:

Du-te la sala fa sport cardio si culturism citeste o carte si apoi mai vorbim
Paradigma pleistocenului
https://www.scribd.com/document/351269981/Paradigma-pleistocenului

Abilitati de comunicare

https://drive.google.com/......ZRUUU/view

Motivatie si Personalitate

https://drive.google.com/......dIVnc/view

nu esti un ciudat doar ca inca nu te-ai dezvoltat plus ca nu esti un barbat atragator din punct de vedere fizic plus ca esti timid, nehotarat, sensibil, baiat cuminte

| RAY a răspuns (pentru SG1995):

Seby tu ai sanse man doar ca nici nu incerci

| 94Lucifer94 a răspuns (pentru SG1995):

No să fim niciodată singurii : ))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai ciudat mi se pare avatarul tau decat faptul ca inca nu ai sarutat o fata. Ciudat, stiu.

| anonimacwl a răspuns:

Eh nu! Si chestia cu iubita la 12 ani e chiar ciudat! sa fiu serioasa ma mir ca inca nu ai iubita! sa ti dau un sfat! fii mai deschis cu fetele! Sper ca te-am ajutat!

| JohnnySilverhand explică (pentru Incredibil98407):

Sunt deschis cu fetele si la fiecare ocazie flirtez.

| JohnnySilverhand explică (pentru RedGoat):

Am destule relatii de prietenie cu fete, mai multe decat cu baietii.

| JohnnySilverhand explică (pentru RAY):

Nu sunt cel mai atragator, dar nici urat nu sunt, am dat ceva friendzone pana acum laughing). Dar nici o fata nu ma atragea dintre cele la care am dat.

| RAY a răspuns (pentru JohnnySilverhand):

Atunci ce sens are intrebarea daca esti un gigolo?