anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! (am 19 ani) Doresc niște răspunsuri de la cunoscători. Deci, eu am o evidență clară a menstruației. Este regulată, știu cu exactitate când îmi vine și de asemenea perioada mea fertilă, urmăresc asta lunar de multă vreme și așa e. Am ciclu regulat. Astăzi este ziua ovulației la mine și da, ȘTIU, sunt șanse mari de a rămâne însărcinată. Dar menționez că sunt virgină și n-am eu treabă cu chestii de genu acum. Întrebarea mea este: astăzi în ziua ovulației și luna trecută de asemenea, în aceeași zi, observ niște sânge, niște "firicele", vă dați voi seama ce și cum, nu este accentuată culoarea și e foarte puțin. Este normal să se întâmple așa în această zi a ciclului menstrual? Vreau argumente.

2 răspunsuri:
| AlexBananas a răspuns:

Vine cel mai inteligent raspuns de azi si merita funda si inteligent happy : Nu stiu am ghioaga!

| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul a destul de multe femei, de obicei in preziua ovulatiei, poate sa apara/sa se produca o sangerarea foarte slaba cantitativ si deschisa la culoare (asa numitul spotting), care reprezinta o urmare a procesului de scadere brusca a nivelului cantitativ al hormonului estrogen. Acest fenomen se produce de fiecare data inainte de ovulatie si in consecinta uneori insa doar in cazul unor femei, o astfel de mini sangerare reprezinta o stare/situatie care poate fi apreciata ca fiind normala. Multa sanatate!