Stai asa. Ceva in genul asta mi s-a intamplat si mie. Te-ai gandit poate ca nu e adevarat ca te facea proasta si in toate felurile? Poate ca lumea este doar geloasa. Si da, si cei mai buni prieteni pot si invidiosi si pot sa inventeze. Asa ca eu nu cred ca te-a facut baiatul respectiv in toate felurile. Nu il uita, dar nici nu te mai gandi la el tot timpul. Si apropo, sti cum se zice: Exact atunci cand uiti o persoana, aceasta se intoarce in viata ta. Deci daca tu chiar simti nevoia sa il uiti, uita-l, poate asa se va intoarce in viata ta. Mult succes :*
Incearca sa nu-ti mai pese,incearca ca atunci cand iti vine in minte sa-l gonesti,tu incearca sa mergi inainte cu capul sus,distreaza-te,simtate bine,nu e un sfarsit de drum,si sa vezi ca cu timpul o sa reusesti, si daca o sa va intalniti intreaba-l de ce te-a jignit, dar daca incearca sa se dea la tine respingel, nu trebuie sa fii o ocazie, succes
Pai, hai sa gandim pozitiv inainte de toate. adica, poate ca el nu te facea proasta, poate sursa de la care ai aflat era proasta . Trebuie sa ai curajul ca o data si o data sa fiti impreuna, sa accepti treaba asta pentru ca altfel s-ar putea sa innebunesti din faptul ca te gandesti atata la el. Poate ca ar trebui sa ii zici tot ce ni-ai zis noua aici, iubirea trebuie sa fie ceva sincer, nu ascuns. Adica spre exemplu i-am spus unei prietene pe care o cunosteam de 11 ani(prima mea prietena/prieten) acum cateva zile ca o iubesc si am fost sincer cu tot si ea a zis nu, dar relatia noastra de prietenie este acceasi inca, si ne intelegem foarte bine. Cred ca daca imi pierdeam timpul incercand sa fliltrez sau stiu eu ce ar fi deranjat-o intr-un sfarsit.
Crezi ca te iubea? daca te iubea nu facea lucrul acesta in primul rand cred ca vroia nu mai distractie cu tine si nimic serios asa sunt baieti nu mai dristractie si sa ne franga inimile. nu merit sa il iubesti daca a facut asta! asa ca cauta un baiat care sa te iubeasca cu adevarat
Dă-ți 3 palme, și îți revii, simplu ocupăți timpul cu altceva, sunt atâția băieți nu trebuie să stai în loc de unul singur, care pe deasupra nici nu te respectă...
Vai draga... Pur si simplu ar trebui sa suporti durerea prezenta momentan. Daca incerci sa-l uiti, dupa cum ai observat deja, te vei simti si mai atrasa. Te-ai suparat pe el? Intreaba-l de ce a facut-o! SPune-i daca tot ce ai crezut tu a fost doar o gluma proasta sau el chiar simte ceva pentru tine. Stiu ca suna a drama, dar asta e viata reala. Incearca sa vezi motivele lui. Sa vezi ce l-a impins sa-ti faca asta. Incearca si ai sa reusesti. Iti tin pumnii si succes :X:X
Chiar crezi ca te iubea?...sunt baieti din astia peste tot.De unde sti ca acel cineva care ti.a spus ca el te jigneste pe la spate nu a mintit? poate ca era glos pe `voi 2`.Sti, se mai intampla.Chiar si mie mi s.a intamplat asta.Si nu trebuie sa dai importanta acestor zvonuri.Incearca sa vorbesti cu baiatul pe care.l placi si lamuriti lucrurile.Si daca lucrurile intre voi `nu merg`.Si ce daca? Lumea e plina de baieti.Si tot el o sa.si dea seama cat de prost a fost abia cand nu o sa mai fi `topita dupa el`.Sti la ce ma refer.O sa fie pierderea lui. Daca el chiar te place nu se va lasa cu una cu doua si nu se va lasa pana nu vei spune da.Dar niciodata nu accepta prima propunere.