anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei.Am avut o relatie cu un penticostal eu fiind crestin ortodox.Am fost nevoiti sa ne despartim datorita parintilor lui desi el spune ca inca ma iubeste nu a fost alta varianta.Eu am tinut mult la el,era exact cum imi doream, prea frumos sa fie adevarat.Sufar destul de mult acum si as dori cei ce au trecut prin situatii asemanatoare sa imi dea un sfat cum au trecut peste asta.

6 răspunsuri:
| CristianAndrei2016 a răspuns:

Suferi acum, dar o sa iti treaca pe parcurs, cand o sa incepi sa vorbesti cu alt baiat nu o sa mai suferi tongue

| vocea a răspuns:

Trebuie sa iti gasesti un baiat bun care sa te iubeasca asa cum esti, nu exista m-a despartit tata sau mama, daca exista iubire nu renunti niciodata la persoana care te face fericit.

| MrJoker30 a răspuns:

Esti gay?

| corbulalbrosu a răspuns:

Din cele expuse se pare/reiese ca ar fi fost vorba de o frumoasa relatie homosexuala intre doi sectanti cu religii diferite. rolling on the floor Chiar si asa parintii nu ar avea cecauta intr-o astfel de relatie. big grin

| SomeAw a răspuns:

Cand spui crestin ortodox te poti referi la ambele sexe.Imi pare rau daca nu stiai asta.

| stefansfatuitorul a răspuns:

Da, si mie mi s-a intamplat la fel, eu sunt musulman si ea era ebraica, si cand a aflat tata de relatie mi-a dat una cu catarama de la curea de mi-a intreptat coloana, eu zic sa te bucuri ca s-a terminat