| Unlocked a întrebat:

Hei,am cunoscut acuma ceva timp pe facebook o fata,de la inceput ea a fost prima care s-a bagat in seama cu mine,ne-am imprietenit bla bla si ce sa vezi o plac,nu stiu daca si ea ma place dar din ce am vb cu ea,mi-a cerut si nr de tel, imi dadea mesaje tot timpul, imi spunea ca dintre toti pr pe care ii are cu mine se intelege cel mai bine.Ea mi-a spus ca a fost intro relatie cu unu timp de 2 ani,au fost despartiti o perioada,oscilau cand erau impreuna cand erau despartiti,din cauza lui ca el tot o insela,iar ea fiind un pic naiva si disperata dupa el tot se impaca,chiar daca ala o insala la greu,acuma mi-a zis ca sa impacat cu el(mi-a picat ceru in cap cand mi-a spus)pentru ultima data laughing,ea ii foarte diferita de el...e mai cuminte,foarte iubareata,fata fina, nu ca ala pe care il si cunosc, isi bate joc de sentimentele ei fata de el, dar de aceea tot nu poate sta fara el.Dar sunt 100% convins ca se despart iar,si asta nu stiu, oare are rost sa mai stau dupa ea? Daca iarasi o sa desparta de el iar o sa se gandeasca numa la el, mi-a si zis odata ca nu poate sa mai fie niciodata cu alt baiat, poate la suparare nu stiu ce sa mai cred.Deci ce credeti ca as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai mult decat evident ca il iubeste.
Sincer, in locul tau m-as retrage.In cazul in care ar accepta sa fiti impreuna, probabil ar face-o din dorinta de a-l uita, nu pentru ca te place. Daca nu-l iubea pe acela, nu-l ierta de nenumarate ori.Fii sigur de asta.

Fii alaturi de ea. Sprinij-o, sustine-o si fii prietenul de care ea are nevoie mare, in momentele astea.Incearca sa-i ''deschizi ochii''.Sa-i explici ca nu e bine ce face, ca el isi bate joc si profita de faptul ca il iarta permanent.
Poate da Domnu'si intelege cat de prostuta e.

Numai bine happy

4 răspunsuri:
| Lecsa_Lexi_1994 a răspuns:

Important e daca tu tii la ea si o poti face sa uite de acel baiat. Daca se despart din nou si gaseste alinare la tine e clar ca te place.
Ia atitudine happy

| Nicoleta_Nico_1997_Qi8X a răspuns:

Fetele vor sa avda ca este cineva acolo care ar face orice pentru ele... Deci atunci cand se vor desparti intreab-o daca nu sar dori o relatie... Zii ca ai un anumit "prieten" care ia vazut pozele si o place. Daca ea zice ca se va gandi doar la ala ii zici asa: eu nu o sa te las sa suferi din cauza acelui tip.

O suni, va intalniti undeva (loc public) si ii dai un buchet de trandafiri poate si un urs de plus care sa zica cand il apesi : I LOVE YOU! Apoi ii spui ca tu esti acel prieten si o saruti pana ca ea sa zica ceva. Apoi daca vrea s aplece strigi in gura mare sa te auda toti: Dar eu te iubesc X

| neutrino a răspuns:

Prin intermediul calculatorului se fac cunostinte, nu se leaga prietenii. Pentru a incerca o relatie sau o asa-zisa prietenie, tu ca baiat, invita fata la clasicul suc.

| sayWhaaat a răspuns:

Friendzone level over 9999.
Da-te la o parte, fata evident nici macar nu are ochi pentru tine...