A vrut si el sa pupe pasinal o fata si a reusit cu ajutorul tau. In momentul acela a tinut la tine, dar s-a tinut si de tine. El nu are timp de o relatie cu tine, dar isi permite sa-si piarda ore intregi pe facebook. Nu asa se comporta un baiat indragostit de o fata!
"am ramas prieteni si vorbeam ore intregi pe facebook. "
Nu are timp pe naiba. Vrajeli.
E clar ca nu a tinut la tine si acel sarut a fost ceva de moment. Daca el chiar tinea la tine nu gasea asemenea pretexte, te asigur.
In primul rand cred ca ar trebui sa iei cartea de gramatica si sa inveti putin sa frazezi. Posezi o limba romana "de invidiat". In al doilea rand nu cred ca cineva sanatos la bibiloi poate spune "am fost impreuna o saptamana" In al treilea rand cred ca baiatul asta nu te vrea si te-a pupat si el asa ca nu avea ce face. Mana pe carte si invata, asta trebuie sa te intereseze.
Ai scris ce am gandit...
O sa fii surprinsa, nu te injur! Nu-s Einstein, dar am o experienta mai mare de viata ca a voastra si fac parte din alta generatie. Nu e vina nimanui dar parca in generatia asta de 30 plus mai sunt si oameni care gandesc normal, se exprima normal si care mai vad si frumusetea vietii. Figuri nu am in cap... generatia voastra e plina de asemenea exemplare. Daca ati avea macar proprietatea termenilo si un minim de decenta ati vedea ca uneori sariti calul al naibii de mult. Multa bafta.
Pai. deci sa stii ca multi baieti saruta fetele(sau chiar fac S) cu ele fara sa tina la ele.(adica se folosesc de ele) poate a vrut sa exerseze pe cineva.
ce m-a derutat nitel si pe mine a fost partea din intrebarea ta :