Nu poti stii cu siguranta ca esti ori nu bixesuala, pana nu incerci sexul cu ambele parti, abia dupa aceea iti va fi clar.
Excitarea sexuala nu are nimic de-aface cu alegerea partenerului pentru sex, pe care de obicei il alegi pentru ca ai sentimente pentru el si ti-ar place sa i te daruiesti in totalitate.
Nu are nicio legatura. Din moment ce tu ai prefera sa o faci cu un baiat decat cu o fata, asta nu inseamna ca esti bisexuala. Daca e sa luam cele doua,, vieti", adica cea reala si cea virtuala, atunci da, insa cand e vorba de viata reala, esti perfect normala. Din moment ce nu iti surade ideea de a te satura cu o fata sau sa mai faci anumite chestii, atunci e totul ok si nu ar trebui sa te panichezi.
Mersi mult pentru parerea ta, conteaza asta pentru mine (mersi pentru seriozitatea de care ai dat dovada, si nu mi-ai luat "problema" in ras). Nu stiu ce voi face dar sper ca, cu timpul imi voi da seama daca imi plac sau nu femeile.
Altu care ma ia cu dumnezeu... stiam eu ca multi oameni sunt manipulati de **** asta dar nici chiar asa. Si daca nu ai inteles ceea ce am vrut sa-i transmit, atunci de comentezi?
Stiu ca nu sunt singura fata care face asta, dar tot o senzatie de "ciudat ce se intampla" am. Poate cu timpul imi va trece sau mai rau se va dezvolta.
KatiMe27 întreabă: