1. Cine te iubește cu adevărat, te iubește pentru ceea ce ești și așa cum ești, neîncercând să te schimbe.
2. Tocmai din acest motiv, tu nu ar trebui să accepți sau să vrei să te schimbi pentru nimeni în lume.
3. De obicei bărbații "se roagă" de femei, nu invers cine nu te vrea, nu te merită
Pai aici ai chiar mare dreptate
Pupincuristule, alte stereotipuri mai stii sau asta e tot arsenalul tau? Daca umanitatea ar functiona dupa cum iti soptesc tie aia 4 neuroni, inca am sta in jurul focului si ne-am bate cu pietre. Toate 3 punctele pe care tu le subliniezi atat de mandru sunt gresite din punct de vedere logic si moral. Daca natura s-a deranjat sa-ti atasaze tarna aia intre umeri, deasupra gatului, deranjeaza-te si tu la randul tau si foloseste-o!
Da, le subliniez cu tărie, pentru că eu cred cu adevărat ceea ce spun, însă tu, în afară de jigniri, mai știi altceva?
Da, uite ce stiu eu:
1. Nimeni nu te iubeste pentru ceea ce esti 100% pentru ca nimeni nu stie ceea ce esti, inclusiv tu. Nu exista oameni perfecti, iar cine te iubeste si vrea sa te schimbe, nu o face neaparat pentru el, poate vrea sa te schimbe in bine pentru tine. Si cine vrea sa te schimbe, nu inseamna ca nu te iubeste, de exemplu parintii tai iti te iubesc si tot iti modeleaza comportamentul pe durata copilariei, dupa logica ta cretina si stereotipica, parintii, in momentul in care incearca sa te schimbe, nu te iubesc. Acelasi lucru se aplica si la relatii.
2. Tocmai din acest motiv orice persoana de pe acest pamant trebuie sa fie dispusa sa se schimbe (si orice persoana chiar se schimba), nu exista relatie care sa nu iti modifice comportamentul intr-o anumita masura. Orice om cu capul pe umeri, mai putin cei care traiesc cu capul infipt in fund, stie ca la baza oricarei relatii sta si compromisul iar reusita unei relatii se bazeaza pe capacitatea fiecarui individ de a intelege si a satisface nevoile partenerului chiar daca unele nu sunt pe gustul lui. O relatie fara compromisuri este doar aceea intre un stapan si un sclav.
3. Femeile "se roaga" de barbati infinit mai des decat invers. Tu vorbesti despre putoi, nu despre barbati. Doar pentru ca tu si/sau prietenii tai ajungeti sa implorati pentru o partida de sex sau relatie, asta nu inseamna ca trebuie sa o transformi intr-o regula. Multe femei, desi nu prea le place sa recunoasca, inca mai sunt intretinute de barbati. Procentajul in care se intampla asta e covarsitor, iar cand se ajunge la treaba asta nu barbatul e cel care "se roaga" de femeie daca isi doreste ceva. Nu spun ca e corect sau moral, pentru ca nu despre asta e discutia, ci despre cat de mult poti abera tu doar ca sa iei "fundita".
Si mai stiu ca tu ori esti prea tanar ca sa intelegi cu functioneaza viata si toate "principiile" tale profunde le imprumuti din publicatii pentru indoctrinati incapacitati intelectual, ori chiar esti incapacitat intelectual si imi datorezi cele doua minute din viata pe care m-am deranjat sa ti le dedic.
Da, recinosc, într-o oarecare mãsurã, ai dreptate, avem doar percepții diferite. Btw, nu ssunt aici pentru fundițe, sunt aici pentru a ajuta. Eu am încercat întotdeauna sã accept femeile din viața mea, fãrã a mã strãdui sã le schimb, iar dacã nu mi-a plãcut ceva, am spus, iar eu la rândul meu am cerut sã mi se spunã ce le deranjeazã la mine, dupã care ne-am adaptat unul altuia. Așa sunt eu...
4 zile nu se pot numi relatie,crede-ma.
Doar o lupta de orgolii,din ce ne postezi tu aici...
Sfatul meu este sa inveti sa pierzi si sa nu te risipesti in relatii intamplatoare, dictate de orgoliu.
Pentru ca, desi se pare ca ai pierdut poate ai castigat mai mult decat iti imaginezi.
Sa stii sa dai inapoi la momentul oportun, e o miscare tactica si un ragaz de gandire.
Nu bate la porti inchise, mai bine gandeste-te cine merita cu adevarat sa-i deschizi!
Invita-l la o plimbare..doar voi 2, apoi discutati despre lucruri banale si intreaba-l apoi cum crede ca esti, chiar ci defectele tale.Sa te iubit cu adevarat cred ca te intelegea...succes
Eu cred ca in acele 4 zile cat ati stat impreuna a inceput sa te cunoasca si nu esti genul lui, la carecter ma refer si acum ca sa scape de tine procedeaza asa.