Pai el poate e genul care vrea sa fie putin mai libertin, sa nu fie controlat de altcineva sau ceva de genu. si cel mai enervant lucru la o fata cand esti cu ea, e sa iti zica de un alt baiat si sa il compare cu tine. orice baiat uraste asta.Ori s-a racit relatia voastra, ori ii place de alta, ori s-a saturat de ce ii zici, ori l-a deranjat chestia cu acel baiat ( M ) ! eu zic sa incercati sa uitati trecutul si sa va ganditi la prezent si ce veti face in viitor . Funda:*?
Scuzați-mi greșelile de gramatică, abia acum am recitit textul și le-am zărit.
Este foarte normal, pentru ca intre voi nu este o relatie sentimentala ci o relatie tip "iti ofer prietenia mea si eu o vreau pe a ta".
Nu este genul acela de baia, ba chiar în astea 5 luni de când suntem împreună, nu a pomenit nimic despre sex.
Inseamna ca este rusinos,si are pretentia ca sa vii tu cu initiativa,un apropoo,o mica sugestie,poate astepata momentul oportun.
Uite un exercitiu simplu:
Femeile vor inima.(sentimente)
Barbatii vor sex.
Fiecare are darul de care are nevoie celalalt.
Ca sa ajungi la inima unui baiat,trebuie sex.
Ca sa ajungi la inima unei fete trebuiesc sentimente(sa te comporti frumos, atentie, grija, sprijin, iubire..etc)
Este un schimb reciproc, o simetrie perfecta daca stai un pic sa te gandesti.
Incearca, nu ai nimic de pierdut, iti garantez ca rezultatele vor fii bune.
Iti urez succes!
Am vorbit despre asta ( subiectul tot eu l-am deschis). I-am recunoscut că m-am mirat cum de în 5 luni nu a zis nimic de așa ceva, deoarece alți băieți cu care am fost mi-ar fi propus mai mult ca sigur , însă el mi-a răpsuns că este timp, să ne cunoaștem mai bine mai întâi și plus de asta mi-a zis faptul ca el este sigur ca dacă mi-ar fi propus l-as fi refuzat ( ceea ce este și adevărat ).
Acest baiat te cunoaste foarte bine, stie ca nu esti pregatita si ca o sa'l refuzi..de asta nu vine el cu initiativa.
Barbatii daca nu fac sex, devin violenti, greu de controlat, din ce in ce mai retrasi..etc.
Asa suntem noi construiti...nu este vina noastra
Trebuie sa faci tu primul pas pana nu este prea tarziu.
Pai fi si tu m-ai indiferenta. Incearca sa nu-i m-ai dai atata atentie. Intreba-l ca daca nu m-ai vrea sa fie cu tine. Sa o incheitati. Dragoste cu sila nu se poate. Nu trebuie doar tu sa faci ''totul'' in relatia asta. Sa preiei tu initiativa intotdeauna. Lasa-l o vreme. Nu-i m-ai da atentie, nu-l m-ai suna. Si ai sa vezi ca dupa ceva timp.o sa te sune el. I. ntreaba-l de ce e asa. Ce are.
Sper ca te-a ajuta!
Deci s-a plictisit de relatie sau e pus rau de tot pe glume deoarece stie ca il iubesti si nu te superi pe el... Da am facut si eu din astea da la prietene amice nu la iubire! Orcm fa-te indiferenta peste cap! Adica "când mă supăr mă lasă în pace, nu mai vorbește cu mine, îmi zice să-i dau un semn când îmi trece, iar eu una când știu că este supărat fac tot ce pot ca să-l împac."
Nu faci nimic cand iti zice : Sa imi zici cand numai esti suparata
Aaa bun Ii zici " Haii sti ce DND am trebuie " Eu nu vreau sa iti stric relatia cu el da cautati Altu' asta e decedat!. Fa-l sa se simta innebunit sa se impace cu tine.fa cum face el cu tine!
Eu cred ca ori s-a plictisit de relatia aceasta, ori te inseala.Pentru ca daca l-ai fi dezamagit nu ar mai fi vorbit deloc.Parerea mea e ca daca iti place de M.lasat pe F.pentru ca nu merita iubirea ta daca te trateaza cu indiferenta.
Uite ce cred eu. Probabil ca s-a plictisit de tine sau este cu gandul la alta...dar nu te descuraja! Poate ca acel "M" de care spui tu chiar si-ar dori sa fie cu tine si daca si tu il placi incercati sa fiti impreuna! Si lui F. spune-i ceva de genul: "Uite, eu cred ca nu mai merge intre noi...de la o vreme esti cam rece cu mine etc." Sper ca ti-a prins bine sfatul meu(cat de cat) si stai linistita, nu s-au terminat baietii la el
Eu zic ca mai tine la tine, nu ca la inceput dar totusi. Incearca sa il faci gelos cu "M" si vezi ce reactii are el. Eu cred ca o sa fie gelos si o sa se comporte la fel ca inainte cu tine (gen: te vrea inapoi)
Sau daca vrei sa va despartiti iate tare de el si gata.
A mai fost gelos o perioadă pe un amic de-al meu și a ajuns să-mi zică ca vrea să ne despărțim că dacă vreau așa tare să fiu cu amicul acela al meu să-i zic ca nu se supără. ( o reacție la care chiar nu ma așteptam ). Și țin să menționez că eu cu acel amic vorbeam mai mult prin sms, pe net și la telefon, adică chiar nu mă prea întâlneam cu el.
RRSecularHumanist întreabă: