| croissant a întrebat:

Hei, am inceput sa vorbesc de ceva timp cu un baiat cred ca de 3 saptamani aproape luna daca stau sa ma gandesc bine doar ca nu imi inspira incredere si seriozitate, nu as vrea sa ajung sa ma indragostesc de el si ca mai apoi sa constat ca sufar dupa el. Sa imi ascult instinctul si sa rup orice legatura cu el? Voi ce ati face in locul meu?

Răspuns Câştigător
| ShaOfHatred a răspuns:

Instinctul nu dă greși niciodată.
Există ideea de "te simt". Gen, poate persoana respectivă să fie ruptă din rai, dacă nu "o simți", nu merită. Dacă nu ți-a inspirat încredere în 3 săptămâni, nu îți mai inspiră el nimic. Ascultă-ți instinctul.

12 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da... asculta-ti instinctul, este mai bine asa.

Si... de ce tii mereu sa vorbesti cu cineva? Ce are daca stai singura o perioada? Mai cunosti lume noua, te distrezi... ^_^

| Sofer a răspuns:

Ceilalți băieți ți-au inspirat încredere și seriozitate?

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ascultă-ți intuiția.

| Nemessys a răspuns:

Eu nu as vorbi cu cineva care nu-mi inspira incredere. Si oricum, daca as fi femeie nu m-as putea indragosti de un asa barbat.

| Crackman a răspuns:

Cum sa te indragostesti happy nu exista prostii de genul asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu incep sa vorbesc cu baieti fara motiv.
Sex, eventual.
Dar tu ar trebui sa incetezi sa vorbesti cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

3 săptămâni e puțin. Nici nu ai idee în larg despre cum e băiatul ăla. Oferă-i ceva timp.
La ce întrebări pui, as zice sa continui, nu cred că a făcut ceva așa rău sa rupi de tot legătura cu el.

| MValentin a răspuns:

Eu cred ca ar fi cam imposibil sa te îndrăgostești odata ce constați ca baiatul te-ar insela de exemplu cu prima ocazie. Zic ca exista inca necomunicare intre voi, încercați sa vorbiți cat mai deschis

| 95AnastasyaNastyaSya0997 a răspuns (pentru MValentin):

Tu greșești...te îndrăgostește tocmai de el

| 95AnastasyaNastyaSya0997 a răspuns:

Asculta instinctul nu te va dezamăgi niciodată

| eddyEdddy a răspuns:

Pune o prietena sa se dea la el si vezi ce face si daca nu o accepta eu zic sa iti urmezi inima...nu stii niciodata cand iti gasesti sufletul pereche si sa l pierzi asa e naspa... MULT NOROC

| ZEwLupu a răspuns:

Busuioc Nicholas pe Facebook, e pastila tuturor femeilor :*