| kiiid a întrebat:

Hei. Am mai scris asta odata, dar poate nu au vazut toti. E vorba despre un event de a-l aduce pe Justin in Romania. xD [ haterii sa taca >; dd< nu castiga nimic daca injura :* ]

acesta e link-ul :

http://www.facebook.com/event.php?eid=100881633344622

va rog sa dati un click pe butonul " particip". avem nevoie de cat mai multi. cei care participa sa se mentioneze aici si vor primi vot :*

MULTUMESC!

15 răspunsuri:
| ShowTim3 a răspuns:

big grin Nu o sa vina niciodata aici deoarece.
1.NIMENI NU IL PLACE
2.Nucred ca s-ar chinui sa vina pana in Romania sa dea un concert, unde nu avem locuri destule, deci vanzarile din bilete ar fi mai mici, deci bani mai putini pentru el.
3.Dc sa vina in Romania? si asa sunt destule idioate care il asculta in america si dau ca proastele bani numai sa vada un gay care canta laughing
PS:Nustiu ce va place la el laughing daca ar zice "hai sa facem sex " fac pariu ca toate ati da chilotii jos asa ca...

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Daca vrei sa moara, adu-l in Romania

| Ionela78 a răspuns:

Particip

| Ionela78 a răspuns:

Saracu va fi impuscat in Romaniarolling on the floordoamne ajuta!

| kiiid explică:

Stii ceva, @epurilă. eu mi-am facut datoria! m-au rugat mai multi sa fac asta si am facut-o. mi-e mila mie de tine ca esti asa idiot si iti pierzi vremea pe la intrebarile care nu-ti plac. kiss

| Vladuthz a răspuns:

Adu-l in Romania te rog, ca sa moara mai repede

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| panasonic7 a răspuns:

Sper sa-l impuste cineva in caz ca ajunge aici happy

| Razvan94 a răspuns:

@panasonic7 o sa fie ceva in genu lu' Ceausescu

| llucixxl a răspuns:

Îmi pregătesc furca!

| LolNope a răspuns:

Adu-l in Ropmania,chiar te rog, promit ca o sa cumpar bilet...

o sa cumpar bilet, merg la concert si acolo il impusc...

| Genevive a răspuns:

Chaiar daca participa jumatate din romanie, te asigur ca Justin nu o sa vina in Romania doar pentru ca am facut un eveniment. El are propriul program si turneele sale.Nu o sa vina in Ro doar ca am facut un Event.;]

| bxxt a răspuns:

Cred ca ii e frica sa nu-i fure tiganii carceii.laughing ( scuzati rasismul si rautatea...eu chiar sunt fanawinking ). dar nu o sa vina aici.indiferent ce-ati face voi
Nu ti-o spun cu rautate.dar mai bine, lasawinking

| nomaster a răspuns:

Ce legătură are cu Dragostea şi cu Sexul?