In cazul in care exista suspiciunea/presupui ca vaginul este afectat de candidoza, pentru a se trata infectia cu ciuperca Candida, cele mai indicate pot fi ovulele intravaginale Canesten-Gyn din care se folosesc 4-6 ovule, seara in combiinatie cu unguent Clotrimazol crema 1% care se aplica pe intreaga suprafata a vulvei. De asemenea se poate folosi si Miconazol 250 mg sau 150 mg comprimate vaginale, cate un comprimat pe zi timp de 7-14 zile (tratamentul se poate administra si in timpul menstruatiei) in combinatie cu unguentul Clotrimazol crema 1% care se aplica pe intreaga suprafata a vulvei. Multa sanatate!
Starea de disconfort cat si senzatiei de durere la atingere cel mai probabil poate fi urmarea unei posibile febre musculare care s-a instalat in muschii labiali in urma maltratarii lor mai intense si mai indelungate din timpul incercarilor de penetrare a vaginului atat cu penisul cat si cu degetele. In astfel de cazuri in intraga zona vulvo-vaginal-anala se instaleaza o stare de disconfort accentuat care poate persista intre 3-4 si 6-7 zile,
Pentru ca dezvirinarea sa fie intr-adevar reusita, este indicat sa fie intretinute mai multe reprize sau partide de masturbare a vaginului prin metoda ''degetica'' si numai dupa ce reusesti sa-ti introduci in vagin 2 degete usor si fara urma de durere, numai atunci vaginul va fi pe deplin pregatit sa ''primeasca/accepte'' penisul iubitului fara probleme si mai ales fara durere. Multa sanatate!
Nu cumva ai candida..este de 2 feluri interna sau externa?! Cam prin asta se manifesta, scurgeri branzoase, mancarimi si chiar usturimi.Ati folosit prezervativ? Posibil sa fie de la latex.
Am folosit prezervativ da... dar după părerea mea tot la candidoza mă ducea gândul. Și este externă
Ori te duci la un control, ori iti iei Canesten .E foarte bun.
In cazul in care exista suspiciunea/presupui ca vaginul este afectat de candidoza, pentru a se trata infectia cu ciuperca Candida, cele mai indicate pot fi ovulele intravaginale Canesten-Gyn din care se folosesc 4-6 ovule, seara in combiinatie cu unguent Clotrimazol crema 1% care se aplica pe intreaga suprafata a vulvei. De asemenea se poate folosi si Miconazol 250 mg sau 150 mg comprimate vaginale, cate un comprimat pe zi timp de 7-14 zile (tratamentul se poate administra si in timpul menstruatiei) in combinatie cu unguentul Clotrimazol crema 1% care se aplica pe intreaga suprafata a vulvei. Multa sanatate!
În primul rând dacă atunci când ai facut sex a fost pentru prima oară din cate stiu e normal
In al doilea rand poti vizita un ginecolog