| TodorMaria1997 a întrebat:

Hei... Am mult de povestit daca aveți timp sa imi dați si mie un sfat va multumesc mult.Deci sa începem, Cama acum o săptămana am fost intr-o cafenea si erau 3 băuți ce încercau sa ma pupe si eu nu i-am lăsată, mai tarziu unul dintre ei m-a rugat sa merg cu el sa își ea țigări am acceptat. Cand trebuia sa ne întoarcem s-a pus in fata mea si tot încerca sa ma pupe si eu tot stateam aproape de buzele lui si ma tot jucam dar fara sa il pup si tot vorbeam el tot încerca si alea alea si ne-am pupat. Bun. Ieri am fost in același local pentru ca m-a chemat un prieten si acolo a venit si băiatul asta desprea care vorbea si stătea nu am prea bine si la un momentdat m-am ridicat sa iau o scrumiera si a zis ca sa ma pun langa el eu m-am pus si am început da ne pupam si sa ne mângâiam si dupa s-au stins luminile si muzica a foat băgata tare si noi ne tot pupam el era cu mâinile in bluza mea (fara sa imi pună mana pe sâni pentru ca nu il lăsam) ne tot pupam pe gat unul pe celălat si la un momentdat cand pa sigura si ma musca de gat i-am spus ca mi se face pielea de găina si dupa ceva vreme mi-a si ca i se ace lui si ca nu e de bine. Dupa el ma tot atingea pe fund si pe spate si era cu mana intre picioarele mele si mi-a desfăcut sutienul eu nu ar reacționat ma pupam cu el in continuare eu il Țineam ori de fata ori il strângeam de gulerul de la camasa ori imi băgam mana prin parul lui pentru ca el ma tot mângâia pe spate pe burta ma la limita de la sâni ma prindea de fund lucru care m-a excitat si am început sa gem in gura lui(nu stiu daca el stie asta pentru ca muzica era foarte toate doar daca a observat ca respiram foarte greu) își tot baga mana intre picioarele mele ajungând pana la... La final cand sa plece mi-a zis ca trebuie sa plece ca daca nu nu v-a iesi bine mi-a închis sutienul m-a pupat in continuare si dupa a plecat. Ok întrebările mele sun ce înseamnă pentru el asta (noi nici nu prea vb mult prin mesaje) si el s-a excitat adica i-a placut si si-a dat oare seamăn cat de excitată eram eu? Va rog nu comentați de intrebatile mele si de povestea mea. Si scuzați daca am scris ceva gresit dar sunt pe telefon

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pentru el inseamna ca esti dispusa la o partida de sex gratis, eventual in public, cu spectatori. Nu trebuie sa discutati prin mesaje, de fapt pentru el e bine sa nu o faceti, nu este interesat decat de sex cu tine, nu te respecta, nu vrea sa te cunoasca. Probabil si-a dat seama ca erai excitata si dornica si va gasi o solutie sa ajungeti la finalul actului zilele astea. Tu ai grija, poate fi periculos pentru tine, poate veni cu mai multi prieteni si lucrurile se pot termina rau.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Dar cum ati putut sa va excitati reciproc intr-o cafenea fara sa reactioneze lumea?

| Fatamuntilor a răspuns:

Mie imi suna asta ca si tentativa de viol.
Daca in prima seara tipul era beat, poate nu realizat ce face si poate nici nu stiai ce are de gand.Dar in doua seara? Insemna ca ti-a placut.
Acuma nu stiu cati ani si daca stii pregatita pentru o eventuala partida de sex...chiar si fara voia ta!
Parerea mea este sa eviti asfel de cluburi, sau sa mergi insotita!

| Oana92 a răspuns:

Toate astea intr-o cafenea? laughing Nu am vizitat eu multe cluburi la viata mea, dar cred ca pana si in nebunia aia si-ar da seama cineva ca voi aproape faceti sex, dar mai intr-o cafenea. Sa fim seriosi! laughing)

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru Oana92):

Ce amintiri placute in bai, cabine de proba si localuri. Se poate Oana laughing)

| Oana92 a răspuns (pentru TheLoveDoctorr):

Bai si cabine de probe da, dar localuri? laughing Asa, printre oameni? laughing Si nu a zis nimeni nimic?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Oana92):

Oano, iti place cafeaua?

| Oana92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aaaa...daa! laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Oana92):

Perfect, am descoperit o cafenea, de curand, unde s-ar servi o cafea foarte buna si aromata. Inca astept sa-mi ofere TodorMaria1997 adresa...

| Seba2013 a răspuns:

Stai rau cu capul.
Deci erau 3 betivi care vreoiau sa te pupe, si tu nu vroiai.
Pana aici bine.

Dar totusi ai stat si te-ai pupat cu unul.

Deci hotareste-te.

Ai fost sedusa si nu stii sa spui?
Daca betivul era frumos, si te-ai lasat, insemna ca ti-a placut.

| TodorMaria1997 explică:

Ieri nu băusem nici eu nici el nimic*