Pentru el inseamna ca esti dispusa la o partida de sex gratis, eventual in public, cu spectatori. Nu trebuie sa discutati prin mesaje, de fapt pentru el e bine sa nu o faceti, nu este interesat decat de sex cu tine, nu te respecta, nu vrea sa te cunoasca. Probabil si-a dat seama ca erai excitata si dornica si va gasi o solutie sa ajungeti la finalul actului zilele astea. Tu ai grija, poate fi periculos pentru tine, poate veni cu mai multi prieteni si lucrurile se pot termina rau.
Dar cum ati putut sa va excitati reciproc intr-o cafenea fara sa reactioneze lumea?
Mie imi suna asta ca si tentativa de viol.
Daca in prima seara tipul era beat, poate nu realizat ce face si poate nici nu stiai ce are de gand.Dar in doua seara? Insemna ca ti-a placut.
Acuma nu stiu cati ani si daca stii pregatita pentru o eventuala partida de sex...chiar si fara voia ta!
Parerea mea este sa eviti asfel de cluburi, sau sa mergi insotita!
Toate astea intr-o cafenea? Nu am vizitat eu multe cluburi la viata mea, dar cred ca pana si in nebunia aia si-ar da seama cineva ca voi aproape faceti sex, dar mai intr-o cafenea. Sa fim seriosi! )
Ce amintiri placute in bai, cabine de proba si localuri. Se poate Oana )
Bai si cabine de probe da, dar localuri? Asa, printre oameni? Si nu a zis nimeni nimic?
Oano, iti place cafeaua?
Aaaa...daa!
Perfect, am descoperit o cafenea, de curand, unde s-ar servi o cafea foarte buna si aromata. Inca astept sa-mi ofere TodorMaria1997 adresa...
Stai rau cu capul.
Deci erau 3 betivi care vreoiau sa te pupe, si tu nu vroiai.
Pana aici bine.
Dar totusi ai stat si te-ai pupat cu unul.
Deci hotareste-te.
Ai fost sedusa si nu stii sa spui?
Daca betivul era frumos, si te-ai lasat, insemna ca ti-a placut.
Mutubal întreabă: